NEWSFLASH...
Οικονομική κρίση
ανάγνωση

Νέα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης για σπουδές στο American College of Thessaloniki

Νέα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης για σπουδές στο American College of Thessaloniki
22_06_2015 | 10:46 15_11_2016 | 11:07

Νέα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης προσφέρει από την προσεχή ακαδημαϊκή χρονιά το American College of Thessaloniki/ ACT το μη κερδοσκοπικό μεταλυκειακό εκπαιδευτικό ίδρυμα, μέλος του Κολλεγίου Ανατόλια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 50% των σπουδαστών του ACT προέρχονται από το εξωτερικό, ενώ το ίδρυμα αποτελεί τον πιο δημοφιλή ακαδημαϊκό προορισμό στην Ελλάδα για φοιτητές από τις ΗΠΑ μέσω του προγράμματος Study Abroad.

Εκτός από τα ισχύοντα προγράμματα υποτροφιών και οικονομικής ενίσχυσης που χορηγούνται ανάλογα με τις ακαδημαϊκές επιδόσεις ή/και την οικονομική δυνατότητα των υποψηφίων, το ΑCT προσφέρει επιπλέον και από φέτος:

  • Τη δυνατότητα σε Έλληνες φοιτητές που διαμένουν εκτός Θεσσαλονίκης να λάβουν άμεσα επιδότηση σπουδών 30% με την εγγραφή τους. Προϋπόθεση είναι το απολυτήριό τους να έχει εκδοθεί από ελληνικό Λύκειο εκτός του νομού Θεσσαλονίκης
  • Τη δυνατότητα σε αποφοίτους Λυκείου με βαθμό απολυτηρίου μεγαλύτερο του 17 να λάβουν άμεσα επιδότηση σπουδών 50% με την εγγραφή τους.

Νέο πρόγραμμα σπουδών 2 plus 2

Πρόσφατα ξεκίνησε αποκλειστική συνεργασία ανάμεσα στο ACT και το Kogod School of Business του American University στην Ουάσιγκτον, ένα από τα σηµαντικότερα business schools της Αµερικής. Η συμφωνία προβλέπει πως οι φοιτητές που θα επιλέξουν τα προγράμματα σπουδών του Anatolia Business School στο ACT θα μπορούν, αφού συμπληρώσουν δύο (2) χρόνια φοίτησης στο ACT, να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους µε δύο (2) επιπλέον χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο American University στην Ουάσιγκτον και να αποφοιτήσουν εκεί.

Για πληροφορίες: 2310 398398 (9:00- 17:00)
admissions@act.edu, website

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr