NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Βιβλία
ανάγνωση

Το Εγχειρίδιο Επιτυχίας της Μικρής Επιχείρησης

Το Εγχειρίδιο Επιτυχίας της Μικρής Επιχείρησης

Το «Εγχειρίδιο Επιτυχίας της Μικρής Επιχείρησης» έχει βοηθήσει περισσότερους από 200.000 επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο να αλλάξουν, να εξελίξουν και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

  • Μια ακριβή φόρμουλα για την επέκταση
  • Πώς να πουλάτε ακόμη και αν οι πωλήσεις σας φοβίζουν
  • Πώς να διαφημίσετε αποτελεσματικά και φθηνά την επιχείρησή σας
  • Πώς να αυξάνετε το εισόδημα της επιχείρησής σας

Αγόρασε εδώ το βιβλίο “Το Εγχειρίδιο Επιτυχίας της Μικρής Επιχείρησης”

Δείτε ένα απόσπασμα του βιβλίου για την οργάνωση:

"Το άτομο που δίνει πάντα τον καλύτερο εαυτό του για την επιχείρηση είναι το άτομο που έχει άμεση συμμετοχή στην επιτυχία ή την αποτυχία της.

Και, όταν κάνουμε ένα λογικό βήμα προς την επέκταση, αυτό το άτομο είναι πρόθυμο να ιδρώσει περισσότερο ώστε να κάνει την επιχείρηση να πετύχει.

Όταν μιλάμε για μια επιχείρηση, προφανώς ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είναι αυτός που έχει να χάσει ή να κερδίσει τα πιο πολλά.

Όταν έχεις άμεση συμμετοχή στην επιτυχία ή την αποτυχία μιας επιχείρησης, είσαι πρόθυμος να κάνεις όσες μικρότερης σημασίας ενέργειες χρειάζονται προκειμένου να υπάρξει ένα καλό αποτέλεσμα. Είσαι πρόθυμος να μείνεις στη δουλειά λίγο περισσότερο και να απαντήσεις τις τελευταίες ερωτήσεις που κάποιος έχει. Είσαι πρόθυμος να συμπληρώσεις κάποιες ακόμα πληροφορίες σε αυτά τα έντυπα, έτσι ώστε, την επόμενη φορά που θα τα κοιτάξει κάποιος, να έχει μια ακόμα πληρέστερη εικόνα για το τι συμβαίνει. Είσαι πρόθυμος να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και ενέργεια για να φέρεις τα πράγματα σε πέρας.

Αν ο ιδιοκτήτης δεν έχει χάσει την επιθυμία του να επεκτείνει την επιχείρησή του, τότε είναι αυτός που βάζει την επιπλέον προσπάθεια, σε κάθε τομέα, ώστε να κάνει περισσότερα να συμβούν, περισσότερο συχνά, περισσότερο επιτυχημένα. Αλλά τι γίνεται με τους εργαζομένους; Σε ποιο βαθμό περιλαμβάνονται σ’ αυτή την εξίσωση;"

Δείτε περισσότερα για την AMT Consultants

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr