NEWSFLASH...
LoveGreece
ανάγνωση

Delicious Crete: Επιλεγμένα προϊόντα της κρητικής και ελληνικής γαστρονομίας [video]

28_01_2019

Powered by:
LoveGreece we believe we can
epixeiro icon LoveGreece

Η Delicious Crete είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται σε επιλεγμένα προϊόντα της κρητικής και ελληνικής γαστρονομίας, με προτεραιότητα τη διάδοση της κρητικής διατροφής παγκοσμίως.

Από το 2013 που ξεκίνησε μέχρι και σήμερα «δεν έχει φύγει καθόλου από αυτό που θέλαμε και πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να είναι: μία εταιρεία με προϊόντα ευφάνταστα, πρωτότυπα, βασισμένη σε παραδοσιακές συνταγές με αγνά υλικά».

Όπως αναφέρουν οι ιδιοκτήτες, Βαγγέλης Βαράκλας και Αφροδίτη Κατσουλάκη «καταγόμαστε από ένα νησί το οποίο είναι πλούσιο σε διατροφικούς θησαυρούς και πολιτιστική αξία, τα οποία θέλουμε να προωθήσουμε και να αναδείξουμε σε ολόκληρο τον κόσμο».

Τα προϊόντα της Delicious Crete είναι περίπου 140. Είναι διαφόρων κατηγοριών από ελαιόλαδο, μέλι, μπαχαρικά, βότανα, μέχρι παστέλι και συκομαΐδες.

«Στο χώρο των τροφίμων είμαστε καινούριοι. Αυτό λειτουργεί σαν πλεονέκτημα και έχουμε την όρεξη να μάθουμε και να μελετήσουμε το τι υπάρχει σε αυτό το χώρο, τι μπορούμε να κάνουμε».

Εμπνευσμένο από τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το LoveGreece ιδρύθηκε το 2013 σαν μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας ταλαντούχους Έλληνες με εξωστρεφή νοοτροπία. Οι Έλληνες επιχειρηματίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της χώρας που αξίζει να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο. Το LoveGreece υποστηρίζεται από την Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr