NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κύπρος
ανάγνωση

SAP NOW Cyprus 2019: Νέος χώρος διεξαγωγής λόγω μεγάλης προσέλευσης

SAP NOW Cyprus 2019: Νέος χώρος διεξαγωγής λόγω μεγάλης προσέλευσης
11_02_2019 | 15:49
epixeiro icon Ειδήσεις | Κύπρος, Events

Το SAP NOW Cyprus 2019, η εκδήλωση που διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος στην Κύπρο και με θέμα “The Intelligent Enterprise”αλλάζει χώρο διεξαγωγής λόγω μεγάλης προσέλευσης. Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 από τις 08:30 έως τις 13:00, στο Hilton Park Hotel της Λευκωσίας.

Στο πλαίσιο του SAP NOW Cyprus 2019, στελέχη της SAP, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, συνεργάτες και ειδικοί σε θέματα τεχνολογίας θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις του ψηφιακού κόσμου, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν πώς οι λύσεις της SAP μπορούν να συμβάλουν στην επιτυχημένη λειτουργία των επιχειρήσεων σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων τους. Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα για μια ουσιαστική ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων γύρω από τις απαιτήσεις και τις ευκαιρίες που παρουσιάζει η σύγχρονη εποχή όσον αφορά τις μοντέρνες επιχειρήσεις.

Τις εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξει ο κ. Αλεξ Μουρατιάν, Sales Director, SAP Hellas, Cyprus and Malta και θα ακολουθήσει ο Τom Raftery Global VP, Futurist, Innovation Evangelist | SAP Η εκδήλωση θα συνεχιστεί με παρουσίαση του Andrew Tinney, Chief Financial Officer | Wargaming Group Limited, ο οποίος θα αναφερθεί στην «επόμενη μέρα» για τις επιχειρήσεις και τις επερχόμενες τάσεις στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού με την παρουσίαση του A transformational Journey with SAP: From Thinking to Succeeding Θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις των συνεργατών της SAP, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συζήτηση πελάτων με θέμα «Deliver the Intelligent Enterprise Solutions for Fast Growing Businesses. και τη συμμετοχή καταξιωμένων επαγγελματιών. Το συντονισμό του συνεδρίου θα αναλάβει ο δημοσιογράφος, κ. Γιώργος Ζερβίδης.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr