NEWSFLASH...
Food for Thought
ανάγνωση

Ξεχώρισε το παραγωγικό προσωπικό σου

Ξεχώρισε το παραγωγικό προσωπικό σου
Sponsored by:
Ξεχώρισε το παραγωγικό προσωπικό σου

Ως ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, διευθυντής ή μάνατζερ μιας ομάδας, πολλές φορές θα έχεις αναρωτηθεί πόσο παραγωγικά είναι τα άτομα της ομάδας σου και πώς μπορείς να το μετρήσεις αυτό.

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις τα δυνατά και αδύναμα σημεία της ομάδας σου αλλά και το ποιοι είναι οι πιο δυνατοί σου παίκτες.

Ένας τρόπος για να το μετρήσεις είναι να ορίσεις μία στατιστική η οποία θα τηρείται σε εβδομαδιαία βάση από κάθε άτομο. Πχ αν διευθύνεις ομάδα πωλήσεων η στατιστική μπορεί να αφορά τον αριθμό των πωλήσεων ανά εβδομάδα ή πχ το ποσό σε ευρώ των πωλήσεων της εβδομάδας κοκ.

Πώς να κάνετε σωστό οικονομικό προγραμματισμό για την εταιρεία σας.

Άλλος τρόπος είναι να δεις πόσο γρήγορα ολοκληρώνουν αυτά που τους έχουν ανατεθεί, θέτοντας συγκεκριμένους χρόνους διεκπεραίωσης της κάθε εργασίας. Έτσι θα ξέρεις σε ποιον μπορείς να βασιστείς προκειμένου να βγαίνουν στην ώρα τους οι χρόνοι παράδοσης και πόσο πρόθυμοι είναι να ολοκληρώνουν αυτά που τους έχουν ανατεθεί.

Υπάρχουν και συγκεκριμένα εργαλεία που σου δείχνουν μια ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με τις δυνατότητες του ατόμου και την απόδοσή του και αφορούν τόσο τους υφιστάμενους εργαζόμενους στην επιχείρηση όσο και υποψηφίους για πρόσληψη (ώστε να γνωρίζεις εκ των προτέρων αυτά που θα ήθελες για το άτομο, πριν το προσλάβεις). Μπορείς να δεις περισσότερα εδώ.

Sponsored by:
Ξεχώρισε το παραγωγικό προσωπικό σου
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr