NEWSFLASH...
Γυναικεία επιχειρηματικότητα
ανάγνωση

Κύπρος: Ευρωπαϊκό Δίκτυο Μεντόρων για γυναίκες επιχειρηματίες

Κύπρος: Ευρωπαϊκό Δίκτυο Μεντόρων για γυναίκες επιχειρηματίες
12_09_2012 | 07:26 15_11_2016 | 11:16

Η γυναικεία επιχειρηματικότητα είναι πηγή ανάπτυξης και δημιουργεί θέσεις εργασίας, παρόλο που στην Ελλάδα δεν έχει γίνει πλήρης εκμετάλλευση της δυναμικής που έχει η πηγή αυτή. Οι γυναίκες... που προσπαθούν να ξεκινήσουν δική τους επιχείρηση αντιμετωπίζουν μεγάλα εμπόδια, ιδιαίτερα σε σχέση με τη δημιουργία μιας νέας εταιρείας και την πρόσβαση σε χρηματοδότηση και την κατάλληλη εκπαίδευση. Ως εκ τούτου είναι απαραίτητη η υποστήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας προσφέροντας τα κατάλληλα μέσα και εργαλεία που θα βοηθήσουν τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας, να ξεκινήσουν, να διατηρήσουν και μακροπρόθεσμα να αναπτύξουν την επιχείρησή τους κάνοντάς τη βιώσιμη.

altΕίσαι γυναίκα επιχειρηματίας ανεξαρτήτου ηλικίας που:

  • δημιούργησες ή αγόρασες τα τελευταία 4 χρόνια την επιχείρηση σου και την έχεις αναπτύξει σημαντικά;
  • εργοδοτείς τουλάχιστον ένα άτομο;
  • θέλεις να μάθεις να αντιμετωπίζεις με επιτυχία τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες επιχειρηματίες;
  • Μπορείς να αφιερώσεις χρόνο για να συναντάς μια επιτυχημένη επιχειρηματία-μέντορα, σε μηναία βάση, για τουλάχιστον ένα χρόνο;

Οι Κύπριες Μέντορες μέλη του Ευρωπαϊκού Δικτύου Μεντόρων για Γυναίκες Επιχειρηματίες μπορούν να προσφέρουν ουσιαστική καθοδήγηση και πρακτικές συμβουλές για τη λειτουργία και την ανάπτυξη της επιχείρησης σου, ειδικά σε αυτό το πρώιμο και καθοριστικό στάδιο.

Η Κύπρος συμμετέχει στο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΝΤΟΡΩΝ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ το οποίο συγχρηματοδοτείται από τη Γενική Διεύθυνση Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και καλύπτει 17 χώρες με σκοπό να συμβάλει σε αυτή την ευρωπαϊκή προσπάθεια για την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Το Δίκτυο συντονίζει η εταιρεία First Elements Euroconsultants Ltd σε συνεργασία με την Κυπριακή Εταιρεία Ανάπτυξης Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Στην Κύπρο το τοπικό δίκτυο θα περιλαμβάνει 9 Μέντορες και 25 Καθοδηγούμενες- νέες στο χώρο- γυναίκες επιχειρηματίες που θα λαμβάνουν καθοδήγηση.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις καθοδηγούμενες γυναίκες επιχειρηματίες είναι 28 Σεπτεμβρίου 2012.

Συμπλήρωσε την αίτηση που επισυνάπτεται και μαζί με το Βιογραφικό Σημείωμα σου στείλε τα στην ηλεκτρονική διεύθυνση esophocleous@firstelements.com.cy

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr