NEWSFLASH...
LoveGreece
ανάγνωση

Yannis Olive Grove: Αναδεικνύοντας την πλούσια διατροφική παράδοση της Χαλκιδικής [video]

25_03_2019

Powered by:
LoveGreece we believe we can
epixeiro icon LoveGreece, Διεθνή

Το όραμα της Yannis Olive Grove είναι να αναδείξει την πλούσια διατροφική παράδοση της Χαλκιδικής, μέσα από φυσικά προϊόντα, πλούσια σε πολυφαινόλες και ευεργετικά συστατικά που συμβάλουν στην καλή υγεία.

Η εταιρεία Yannis Olive Grove ιδρύθηκε το 2012. Η Εύη Προδρόμου και ο σύζυγός της, Γιάννης Προδρόμου, είναι όλη τους την ζωή αγρότες. Το 2012 αποφάσισαν να δώσουν μια υπεραξία στο προϊόν τους και να το κινήσουν στις αγορές, να κάνουν τον κόσμο να μάθει την ελιά Χαλκιδικής.

Το σήμα τους δείχνει ακριβώς αυτό. Είναι ένα απλό σήμα που δείχνει ένα δέντρο, ένα ελαιόδεντρο πάνω στη Γη. Ταυτόχρονα, όμως, το ίδιο το σήμα είναι η ψυχή του Γιάννη.

Τα προϊόντα της επιχείρησης χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, πρώτα τα αγουρέλαια από τις τρεις ποικιλίες της Χαλκιδικής και δεύτερον τα σνακ ελιάς, τα προϊόντα ελιάς.

Το μεγάλο τους όνειρο είναι να τους διαδεχθούν τα παιδιά τους και να συνεχίσουν να παράγουν μέσω της επιχείρησης προϊόντα ωφέλιμα για τον άνθρωπο.

Εμπνευσμένο από τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το LoveGreece ιδρύθηκε το 2013 σαν μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας ταλαντούχους Έλληνες με εξωστρεφή νοοτροπία. Οι Έλληνες επιχειρηματίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της χώρας που αξίζει να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο. Το LoveGreece υποστηρίζεται από την Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr