NEWSFLASH...
Τράπεζες
ανάγνωση

Χαμηλότοκα δάνεια για την υλοποίηση επενδυτικών προγραμμάτων

Χαμηλότοκα δάνεια για την υλοποίηση επενδυτικών προγραμμάτων
06_09_2012 | 06:56 15_11_2016 | 11:16

H Alpha Bank επελέγη από το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ), κατόπιν σχετικού μειοδοτικού διαγωνισμού, για να συνεργασθεί με το Ταμείο Επιχειρηματικότητας – ΤΕΠΙΧ, προκειμένου να προωθήσει τη Δράση "Γενική Επιχειρηματικότητα".

altΣτο πλαίσιο αυτό, δημιουργήθηκε κοινό ταμείο, συνολικού ποσού 300 εκατ. ευρώ, με τη συνεισφορά εκ μέρους της Τράπεζας ποσού 200 εκατ. ευρώ και του ΤΕΠΙΧ, 100 εκατ. ευρώ. Μέσω του Ταμείου θα χρηματοδοτούνται με ευνοϊκούς όρους (χαμηλότοκα δάνεια), επενδύσεις επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική Επικράτεια και αποκλειστική διαχειρίστρια των πόρων του Προγράμματος είναι η Τράπεζα. Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ως Κανονισμός ΕΚ 800/2008, Παράρτημα Ι, της Ε.Ε.), κάθε σταδίου λειτουργίας, οι οποίες:

i. έχουν υπαχθεί στον Επενδυτικό Νόμο αριθ.3908/01.02.2011 (στην κατηγορία "Γενική Επιχειρηματικότητα") και το αιτούμενο δάνειο αφορά στο χρηματοδοτικό σχήμα της ενισχυόμενης επενδύσεως και

ii. δραστηριοποιούνται σε όλους του τομείς της Οικονομίας.

Το Πρόγραμμα θα διαρκέσει έως την 27.9.2013 (ανάληψη συμβατικών δεσμεύσεων), εκτός και εάν εξαντληθεί νωρίτερα το συνεπενδυόμενο κεφάλαιο των 300 εκατ. ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές μπορούν να απευθύνονται στα Καταστήματα της Τράπεζας για σχετική ενημέρωση και υποβολή των αιτημάτων τους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr