NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Πωλήσεων

Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Πωλήσεων
Sponsored by:
Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Πωλήσεων
12_06_2019 | 10:20

Ένα εφαλτήριο για επαγγελματίες του κλάδου των πωλήσεων που επιθυμούν να ανελιχθούν στο επίπεδο της διοίκησης πωλήσεων.

Ανέκαθεν οι εταιρείες βασίζονταν στις πωλήσεις τους για την επιβίωση και την ανάπτυξή τους. Όμως ο τρόπος με τον οποίο διεξάγονται –και διοικούνται– οι πωλήσεις έχει αλλάξει δραματικά τις τελευταίες δεκαετίες, κυρίως εξαιτίας της διπλής επίδρασης της παγκοσμιοποίησης και της τεχνολογικής προόδου. Οι αλλαγές αυτές απαιτούν από τους υπεύθυνους διοίκησης πωλήσεων να διαθέτουν ένα πολύ ευρύτερο σύνολο δεξιοτήτων.

Το νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Πωλήσεων του Hellenic American College/Hellenic American University θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις διευρυμένες δεξιότητες που προσδοκούν σήμερα οι εταιρείες από τους διευθυντές πωλήσεων. Θα μάθετε πώς να σχεδιάζετε και να εφαρμόζετε αποτελεσματικά σχέδια πωλήσεων για τοπικές και διεθνείς αγορές, βάσει πραγματικών δεδομένων. Θα μάθετε επίσης πώς να θέτετε στόχους για την ομάδα των πωλητών σας και πώς να αξιολογείτε την πρόοδό τους ώστε να διασφαλίζεται η επίτευξη των στόχων που έχετε θέσει. Ταυτόχρονα θα αποκτήσετε βαθύτερη κατανόηση άλλων επιχειρησιακών διεργασιών, όπως το μάρκετινγκ, η χρηματοδότηση και η διοίκηση εφοδιαστικής αλυσίδας, οι οποίες έχουν άμεση επίδραση στις πωλήσεις.

Παράλληλα το πρόγραμμα καλλιεργεί και ενισχύει θεμελιώδεις δεξιότητες της διοίκησης επιχειρήσεων, όπως η ηγεσία, η καινοτομία, η εστίαση στον πελάτη και η οικοδόμηση σχέσεων. Μέσα από τη διδακτέα ύλη, τις ομαδικές εργασίες, τις προσομοιώσεις και τα παιχνίδια ρόλων θα μπορέσετε να κατανοήσετε καλύτερα τις προκλήσεις της προσέλκυσης ταλέντων, της καθοδήγησης του προσωπικού και της καλλιέργειας ομαδικού πνεύματος – και να αποκτήσετε τις δεξιότητες που θα σας επιτρέψουν να τις διαχειρίζεστε αποτελεσματικά. Εξίσου σημαντικό είναι ότι θα καλλιεργήσετε την αντίληψη που απαιτείται για μια καριέρα που βασίζεται στη δια βίου μάθηση καθώς θα αναπτύσσεστε επαγγελματικά σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον που διαρκώς μεταβάλλεται.

board-2449726_1920.jpg?mtime=20190610141607#asset:128412


Βασικά Χαρακτηριστικά του Προγράμματος

photo_haec.png?mtime=20190610141535#asset:128411

Πλεονεκτήματα του Προγράμματος

Μάθηση μέσα από την πραγματική αγορά

Η διδακτέα ύλη εμπλουτίζεται με μελέτες περιπτώσεων που αναπτύσσονται σε συνεργασία με υπαρκτές επιχειρήσεις της τοπικής και παγκόσμιας αγοράς και με σεμινάρια και ομιλίες επισκεπτών επαγγελματιών που είναι ιδιαίτερα έμπειροι στον τομέα τους.

Μάθηση μέσα από την πράξη

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν εργασίες που σας εφοδιάζουν με πρακτική εμπειρία στην εφαρμογή εννοιών, μεθόδων και εργαλείων για την επίλυση των προκλήσεων που απαντώνται συχνότερα στη διοίκηση τοπικών και διεθνών πωλήσεων.

Πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες των εργαζόμενων

Μπορείτε να φοιτήσετε στο πρόγραμμα και να εργάζεστε παράλληλα, καθώς τα μαθήματα διεξάγονται αργά το απόγευμα κάθε δεύτερης Παρασκευής και το Σάββατο, με μία επιπλέον απογευματινή τάξη στη διάρκεια της εβδομάδας.

Εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό

Οι διδάσκοντες είναι μελετητές και ερευνητές του κλάδου που έχουν εκπαιδευτεί σε διάφορα μέρη του κόσμου, ενώ επιπλέον διαλέξεις δίνονται από μια ομάδα ειδικών σε διάφορα πεδία, όπως ανάλυση δεδομένων, coaching ηγεσίας, ψηφιακό μάρκετινγκ, growth hacking και εταιρικές επικοινωνίες.

Εξατομικευμένη προσοχή

Χάρη στον ακαδημαϊκό σας σύμβουλο, στη φοιτητοκεντρική διδασκαλία και στα ολιγομελή τμήματα, θα απολαμβάνετε εξατομικευμένη προσοχή στις ιδιαίτερες ανάγκες σας και ευκαιρίες για να αναπτύξετε τα ταλέντα σας και τα δυνατά σας σημεία.Έναρξη μαθημάτων: 23 Σεπτεμβρίου 2019

Πληροφορίες: 2103680950, admissions@hauniv.edu, www.haec.gr

Το Hellenic American College προσφέρει αποκλειστικά τα ακαδημαϊκά προγράμματα του Hellenic American University (New Hampshire, USA). Με την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους, οι φοιτητές λαμβάνουν το πτυχίο τους απευθείας από το Hellenic American University.

To Hellenic American University είναι πιστοποιημένο από την Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης της Νέας Αγγλίας των ΗΠΑ (NECHE).

Όλα τα ακαδημαϊκά προγράμματα του Hellenic American University ελέγχονται θεσμικά, εγκρίνονται και τελούν υπό τη διαρκή αξιολόγηση της Αρχής Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Πολιτείας του Νιου Χαμσάιρ που πλέον ονομάζεται Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Sponsored by:
Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Πωλήσεων

Σχόλια

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr