NEWSFLASH...
LoveGreece
ανάγνωση

Κ. Μπουτάρης: Το κρασί είναι το συνοδευτικό των καλύτερων στιγμών του ανθρώπου

22_07_2019

Powered by:
LoveGreece we believe we can
epixeiro icon LoveGreece

H εταιρία Μπουτάρη Οινοποιητική διαθέτει έξι οινοποιεία στην Ελλάδα, δίνοντάς της την ευκαιρία να πειραματιστεί στον αμπελουργικό τομέα με τον εγκλιματισμό των ποικιλιών στις πιο κατάλληλες περιοχές, αναπτύσσοντας έτσι μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων.

Όπως αναφέρει ο κ. Κωνσταντίνος Μπουτάρης, Πρόεδρος της εταιρείας Μπουτάρη «το πρωί δουλεύουμε καθαρά επαγγελματικά, δηλαδή οργανωνόμαστε πώς θα φτιάξουμε το αμπέλι και πώς θα παρακολουθήσουμε την καλλιέργεια του αμπελιού. Από εκεί και πέρα, όσο πλησιάζουμε προς το απόγευμα, μπαίνει το κομμάτι των πωλήσεων στη δουλειά μας. Δηλαδή, μ’ άλλα λόγια, ξεκινάμε, ξυπνάμε και κοιμόμαστε με κρασί».

Πώς όμως γίνεται το καλό κρασί; «Εάν η ποιότητα των ανθρώπων είναι υψηλή, με αντικειμενικά κριτήρια, τα κρασιά, τα σταφύλια πρώτα και μετά τα κρασιά, τα οποία θα φτιαχτούν, είναι εκ προοιμίου σίγουρο ότι θα είναι πάρα πολύ καλά» τονίζει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά σε αυτά που ετοιμάζει η εταιρεία «η διαδικασία που βγάζουμε καινούρια λέγονται τα πειραματικά κρασιά. Είναι κρασιά που οι οινολόγοι μας έχουν διαλέξει και τα οποία δεν είναι τα κλασικά προϊόντα που φτιάχνουμε. Αλλά είναι προϊόντα τα οποία δοκιμάζουμε». Τονίζει, ωστόσο, ότι έχει σημασία «πόσο καλά κρασιά μπορούμε να κρατάμε στην αγορά και πόσο καλά κρασιά μπορούμε να κρατάμε στη μνήμη μας».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο συνοδευτικό βίντεο.

Εμπνευσμένο από τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το LoveGreece ιδρύθηκε το 2013 σαν μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας ταλαντούχους Έλληνες με εξωστρεφή νοοτροπία. Οι Έλληνες επιχειρηματίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της χώρας που αξίζει να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο. Το LoveGreece υποστηρίζεται από την Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr