NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Βιβλία
ανάγνωση

4+1 επιχειρηματικά βιβλία για τις διακοπές σας

4+1 επιχειρηματικά βιβλία για τις διακοπές σας
06_08_2019 | 15:49
epixeiro icon Ειδήσεις | Βιβλία

Ποιος είπε ότι διακοπές και διάβασμα δεν πάνε μαζί;

Πολλοί είναι λάτρεις των βιβλίων και διαβάζουν σε κάθε ευκαιρία είτε βρίσκονται σε διακοπές είτε όχι. Οι διακοπές σίγουρα είναι μία περίοδος που προσφέρεται για χαλάρωση και ανεμελιά και το να διαβάσετε ένα βιβλίο είναι μέσα σε αυτά. Αν λοιπόν θέλετε να συνδυάσετε τη χαλάρωση με τη γνώση, σας προτείνουμε πέντε επιχειρηματικά βιβλία για να πάρετε ιδέες και εφόδια ώστε να επιστρέψετε με περισσότερη διάθεση και αυτοπεποίθηση για να κάνετε τη διαφορά!

Το βιβλίο των αποφάσεων - Mikael Krogerus, Roman Tschappeler [Εκδόσεις Διόπτρα]

4+1 επιχειρηματικά βιβλία για τις διακοπές σας

Το Βιβλίο των Αποφάσεων είναι ένα βιβλίο που συνδυάζει το επιχειρείν με την προσωπική σας ανάπτυξη. Σκοπός είναι να σας βοηθήσει να δομήσετε και να καταλάβετε τις προκλήσεις της ζωής, μέσα από μεθόδους που θα σας δώσουν τα εφόδια για να ανακαλέσετε τις γνώσεις που έχετε τη στιγμή που τις χρειάζεστε και να κάνετε τα κατάλληλα βήματα προς τη σωστή απόφαση.

Είναι διαδραστικό, με εύληπτα διαγράμματα, και ενσωματώνει 50 κορυφαία μοντέλα λήψης αποφάσεων, όπως τον διάσημο «Πίνακα διαχείρισης χρόνου του Αϊζενχάουερ», τη «SWOT Aνάλυση», καθώς και το «Μοντέλο του Ελβετικού Τυριού».

Ξεχωρίστε από το πλήθος - Mikael Krogerus, Dale Carnegie Training [Εκδόσεις Διόπτρα]

4+1 επιχειρηματικά βιβλία για τις διακοπές σας

Πώς μπορείτε να διαφοροποιηθείτε από το πλήθος και να γίνετε επιτυχημένοι ηγέτες;

Αυτό το βιβλίο αποτελεί έναν δυναμικό και εμπνευσμένο οδηγό για να μάθετε να διαχειρίζεστε επικοινωνιακά προβλήματα, να αναπτύξετε κοινωνικές δεξιότητες, να διώξετε τον φόβο και να αποπνέετε αυτοπεποίθηση. Στόχος είναι να διαφοροποιηθείτε από τους άλλους, να διακριθείτε και τελικά να γίνετε ο ηγέτης που θα μπορεί πρώτα απ’ όλα να καθοδηγεί τον εαυτό του και στη συνέχεια τους άλλους.

#GIRLBOSS - Sophia Amoruso [Key Books]

4+1 επιχειρηματικά βιβλία για τις διακοπές σας

Το βιβλίο αυτό έχει σαν στόχο να εμπνεύσει μέσα από την ιστορία της Σοφίας Αμορούζο, μίας πλέον επιτυχημένης επιχειρηματίας, που ξεκίνησε με πολλές δυσκολίες και για τους περισσότερους δεν θα είχε καμία ελπίδα να εξελιχθεί σε μία επιτυχημένη γυναίκα. Για να πετύχεις λοιπόν πρέπει να έχεις κότσια και να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου!

Sold Out - Μπαζιώνης Νικόλαος [Εκδόσεις Σταμούλης]

4+1 επιχειρηματικά βιβλία για τις διακοπές σας

Διαβάζοντας το βιβλίο αυτό θα συνειδητοποιήσετε (αν δεν το έχετε κάνει ήδη) την αξία των πελατών σας, θα μάθετε να αναλύετε τους τύπους συμπεριφοράς τους και έτσι να τους καταλαβαίνετε και φυσικά να τους εξυπηρετείτε καλύτερα. Θα μάθετε πώς μπορείτε να εξελίξετε τους πωλητές σας με βάση σύγχρονες μεθόδους πωλήσεων και τελικά να πουλάτε περισσότερο!

Airbnb - Ο Απόλυτος Οδηγός για να Διαπρέψεις ως ΟικοδεσπότηςΠρωτοπαπαδάκης Ιωάννης [Εκδόσεις Σταμούλης]

4+1 επιχειρηματικά βιβλία για τις διακοπές σας

Τέλος, ένα βιβλίο για αυτούς που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον χώρο των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων. Πλέον στην πλατφόρμα της Airbnb ο ανταγωνισμός έχει ενταθεί, επομένως για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε από τη μάζα και να αξιοποιήσετε την περιουσία σας με το μεγαλύτερο όφελος για εσάς θα πρέπει να έχετε τη γνώση και να ακολουθήσετε κάποιες διαδικασίες, για να μην αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους. Μέσα από αυτό το βιβλίο θα μάθετε ποια είναι τα σωστά βήματα για να καταφέρετε να διαπρέψετε σε αυτό τον χώρο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr