NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

1st Agritech Challenge Awards - Παράταση για την υποβολή συμμετοχής

1st Agritech Challenge Awards - Παράταση για την υποβολή συμμετοχής
17_09_2019 | 20:51 20_09_2019 | 14:52
epixeiro icon Ειδήσεις | Διαγωνισμοί

Λόγω του έντονου ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα 1st Agritech Challenge Awards ανακοινώθηκε η παράταση για την υποβολή υποψηφιοτήτων στο agritechchallengeawards.gr, μέχρι την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019.

«Τόσο ο σημαντικός αριθμός των συμμετοχών όσο και το επίπεδο των υποψηφιοτήτων υποδεικνύει την πραγματική ανάγκη της ύπαρξης των 1st Agritech Challenge Awards και τη δυναμική που έχει αυτή τη στιγμή ο κλάδος με τη χρήση της τεχνολογίας», σημειώνει ο Σπύρος Φουντάς, Αναπληρωτής Καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής.

Τα 1st Agritech Challenge Awards από την εταιρεία αγροτεχνολογίας Corteva Agriscience™, σε συνεργασία με την Boussias Communications, έχουν στόχο να επιβραβευθούν καινοτόμες πρωτοβουλίες (λογισμικά, εφαρμογές πεδίου, web & mobile app, αυτοματισμούς, ρομπότ-εργαλεία, κ.ά.) στον κλάδο, αλλά και να προσφερθεί υποστήριξη στις πρωτοβουλίες αυτές.

Η ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή θα αξιολογήσει όλες τις προτάσεις που θα υποβληθούν για να αναδείξει τρεις νικητές, οι οποίοι -εκτός από σημαντικά χρηματικά βραβεία- θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά μέντορες του χώρου. Η απονομή των επάθλων θα γίνει σε μία μεγαλειώδη τελετή στις αρχές Δεκεμβρίου και έχει ως εξής: 1ο Βραβείο - 25.000€, 2ο Βραβείο - 15.000€ και 3ο Βραβείο - 10.000€.

H συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δωρεάν και μπορούν να συμμετέχουν Startup, Πανεπιστήμια, Φοιτητές, Ερευνητές και Ερευνητικά Κέντρα, Συνεταιρισμοί ή Ενώσεις, Παραγωγοί, Μεμονωμένες Συμμετοχές (άνω των 18 ετών) και συμπράξεις των παραπάνω.

Η Corteva Agriscience™ γεννήθηκε από τη συγχώνευση 3 παγκόσμιων ηγετών των αγροεφοδίων (Dow AgroSciences, DuPont Crop Protection και DuPont Pioneer). Χάρη στην αξιοπιστία και την υψηλή τεχνογνωσία της, υποστηρίζει ολοκληρωμένα τους Έλληνες παραγωγούς σε κάθε στάδιο της αγροτικής παραγωγής, προσφέροντας μερικά από τα πλέον δημοφιλή, σε παγκόσμιο επίπεδο, εμπορικά σήματα σπόρων και φυτοπροστατευτικών προϊόντων, μαζί με καινοτόμες λύσεις ψηφιακής γεωργίας. Η Corteva Agriscience™ στηρίζει μια βιώσιμη γεωργία, με σεβασμό στο περιβάλλον, δημιουργώντας μια νέα πλατφόρμα ανάπτυξης της τεχνολογικής καινοτομίας, που θα αποτελέσει τη γέφυρα μεταξύ των διαγωνιζομένων και της αγροδιατροφικής αλυσίδας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr