NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ημέρες Καριέρας: Επιστρέφει ο θεσμός που για 2 μέρες ενώνει όλη την αγορά εργασίας

Ημέρες Καριέρας: Επιστρέφει ο θεσμός που για 2 μέρες ενώνει όλη την αγορά εργασίας
18_09_2019 | 14:53

Για 22η χρονιά, το kariera.gr διοργανώνει τις Ημέρες Καριέρας, το μεγαλύτερο event για την επαγγελματική απασχόληση και τις νέες τάσεις εργασίας στην Ελλάδα. Για δύο ολόκληρες μέρες, από τις 12 έως τις 13 Οκτωβρίου, η καρδιά της αγοράς εργασίας χτυπάει σε ένα μέρος.

Ειδικότερα, περισσότερες από 60 επιχειρήσεις και εκπαιδευτικοί οργανισμοί θα δώσουν το «παρών» αναζητώντας τους νέους τους συνεργάτες. Οι Ημέρες Καριέρας απευθύνονται σε όλους τους νέους, φοιτητές, τελειόφοιτους, πτυχιούχους ακόμα και σε εργαζομένους, που θέλουν να εξελίξουν την επαγγελματική τους πορεία. Στο περίπτερο του kariera.gr, θα βρίσκονται εξειδικευμένοι σύμβουλοι και recruiters, οι οποίοι θα κατατοπίζουν τους επισκέπτες σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης, επαγγελματικού προσανατολισμού και αναγκαίων δεξιοτήτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για έκτη συνεχή χρονιά στις παράλληλες δράσεις του διημέρου πραγματοποιείται το Up Event, το πιο αισιόδοξο event της πόλης, στο πλαίσιο του οποίου διακεκριμένα πρόσωπα από όλους τους κλάδους θα μιλήσουν για την επαγγελματική τους πορεία, τα όνειρά τους και το πώς κατόρθωσαν να πετύχουν τους στόχους τους.

Η Coca Cola Τρία Έψιλον είναι ο Μεγάλος Χορηγός των φετινών Ημερών Καριέρας, η κα Σοφία Κάντα Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας και Κύπρου, δήλωσε: Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε για μία ακόμη χρόνια στις Ημέρες Καριέρας. Στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, ως ο μεγαλύτερος εργοδότης του κλάδου αναψυκτικών και εργοδότης επιλογής για τη νέα γενιά, θέλουμε συνεχώς να γνωρίζουμε ανθρώπους με δυνατότητες και να τους βοηθάμε να εξελιχθούν επαγγελματικά μαζί μας. Φέτος, τους επισκέπτες θα περιμένουν στο περίπτερό μας στελέχη από όλες τις Διευθύνσεις καθώς και ειδικά διαμορφωμένος χώρος για Συμβουλευτική Βιογραφικού. Όλοι θα είμαστε στη διάθεσή τους για να συζητήσουμε, να τους μεταφέρουμε τις εμπειρίες μας από την εργασιακή μας καθημερινότητα, και να τους συμβουλεύσουμε για να φτάσουν εκεί που ονειρεύονται.

Η Teleperformance Greece ως Χορηγός των Ημερών Καριέρας δήλωσε: Η Teleperformance, η οποία συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, στηρίζει σταθερά τις «Ημέρες Καριέρας», τη σημαντικότερη πρωτοβουλία για τις νέες τάσεις εργασίας στην Ελλάδα και την επαγγελματική εξέλιξη των νέων. To μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας είναι οι άνθρωποί μας. Απασχολούμε περισσότερους από 8.400 υπαλλήλους, που εξυπηρετούν 143 αγορές σε 36 διαφορετικές γλώσσες. Η καινοτομία, η ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, η πολυπολιτισμική κουλτούρα, οι δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και η πληθώρα προνομίων που παρέχουμε στους εργαζόμενους, έχουν καταστήσει την Teleperformance Greece ηγέτιδα δύναμη στον χώρο μας.

Όπως σημειώνει η σχετική ανακοίμνωση «τo πρόγραμμα Youth Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της Coca-Cola περιμένει στις Ημέρες Καριέρας, στην Αθήνα, σε ένα διαδραστικό hub στoν χώρο του Innovathens. Έλα να συναντήσεις υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας και της αγοράς, να παρακολουθήσεις Youth Empowered Sessions σε life & business skills, και να συμμετάσχεις σε διαδραστικές δραστηριότητες που θα ενισχύσουν το επαγγελματικό σου προφίλ, όπως προσομοιώσεις συνεντεύξεων και gamified self-assessment tests. Μη φύγεις χωρίς να ενημερωθείς για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας από τους partners του προγράμματος και να αποκτήσεις την προσωπική σου επαγγελματική φωτογραφία!»

Το kariera.gr σε συνεργασία με το Alba Graduate Business School, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης και δηλώνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους σε άτομα που ανήκουν σε ευάλωτη οικονομική/κοινωνική ομάδα και θέλουν να σπουδάσουν, προσφέρουν για ακόμη μια χρονιά τη δυνατότητα σε έναν συμμετέχοντα των Ημερών Καριέρας 2019 που ανήκει στην προαναφερθείσα ομάδα, να σπουδάσει με πλήρη υποτροφία.

Η είσοδος στις Ημέρες Καριέρας 2019 είναι δωρεάν για όλους με απαραίτητη την εγγραφή στο kariera.gr.

Σχόλια

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr