NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Υπ. Παιδείας: Αποτελέσματα Πανελλαδικών Εξετάσεων για τους Έλληνες του εξωτερικού

Υπ. Παιδείας: Αποτελέσματα Πανελλαδικών Εξετάσεων για τους Έλληνες του εξωτερικού

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των μαθημάτων Γενικής Παιδείας, Ομάδων Προσανατολισμού, Ειδικών Μαθημάτων καθώς και των Μουσικών Μαθημάτων για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων Ελλήνων του Εξωτερικού, των τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό και των Ελλήνων αποφοίτων ξένων λυκείων του εξωτερικού έτους 2019.

Παράλληλα, γνωστοποιείται ότι οι βαθμολογίες των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ 2019 προγραμματίζεται να ανακοινωθούν σήμερα μετά τις 12:00 μ.μ. σε όλα τα ΓΕΛ της χώρας τα οποία είχαν αντίστοιχους υποψηφίους. Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα (γενικής παιδείας, ομάδας προσανατολισμού, ειδικών και μουσικών μαθημάτων) και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr