NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Καθηγητής Βώρος: Σύγχρονες ερευνητικές τάσεις στα κυβερνοφυσικά συστήματα

Καθηγητής Βώρος: Σύγχρονες ερευνητικές τάσεις στα κυβερνοφυσικά συστήματα

Ο Aναπληρωτής Kαθηγητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (Πάτρα) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Νικόλαος Βώρος συμμετείχε ως προσκεκλημένος ομιλητής στο 23ο παγκόσμιο συνέδριο ΙΕΕΕ SIGNAL PROCESSING: Αlgorithms, Αrchitectures, Αrrangements and Αpplications (SPA 2019) που διοργανώθηκε από το Πολυτεχνείο του Πόζναν στην Πολωνία στις 18 – 20 Σεπτεμβρίου 2019.

Η ομιλία του κ. Βώρου είχε τίτλο «Υποδομές ελεύθερης πρόσβασης και υπηρεσίες για τη νέα γενιά συστημάτων υποβοηθούμενης διαβίωσης». Κατά τη διάρκειά της, ανέλυσε τις σύγχρονες ερευνητικές τάσεις στον τομέα των κυβερνοφυσικών συστημάτων και τη χρήση τους σε περιβάλλοντα υποβοηθούμενης διαβίωσης. Παράλληλα, παρουσίασε τις δράσεις και τα τελευταία ερευνητικά αποτελέσματα του Εργαστηρίου Σχεδιασμού Συστημάτων και Εφαρμογών.

Τέλος, ο κ. Βώρος αναφέρθηκε τις ευκαιρίες χρηματοδότησης που προφέρει το SMART4ALL, το νέο ερευνητικό έργο που συντονίζεται από το Εργαστήριο Σχεδιασμού Συστημάτων και Εφαρμογών, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στα πλαίσια του προγράμματος Ορίζοντας 2020 και αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2020.

Περισσότερες λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr