NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Windows 10X: Το νέο λειτουργικό σύστημα για αναδιπλούμενες συσκευές [video]

Windows 10X: Το νέο λειτουργικό σύστημα για αναδιπλούμενες συσκευές [video]

Μια νέα έκδοση των Windows, η οποία θα απευθύνεται σε συσκευές με δύο οθόνες και αναδιπλούμενες, φέροντας την ονομασία Windows 10X, καθώς επίσης και το Surface Neo, το οποίο θα εξοπλίζεται με το συγκεκριμένο OS, ανακοίνωσε η MIcrosoft.

Η εταιρεία τονίζει ότι αυτό δεν αποτελεί ένα «νέο» λειτουργικό σύστημα, αλλά παίρνει τα Windows 10 όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα και τα προσαρμόζει σε άλλες μορφές συσκευών. Αυτό σημαίνει επίσης ότι δεν θα μπορεί κάποιος να αγοράσει ένα αντίγραφο των Windows 10X, καθώς θα διατίθεται μόνο με τις συγκεκριμένες συσκευές.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, «οι άνθρωποι περιμένουν περισσότερη ευελιξία από τους υπολογιστές τους - θέλουν συσκευές με επιδόσεις, ευελιξία, πλήρως ικανές και συμβατές, που παράγονται ταυτόχρονα με έναν απλό, κομψό και όλο και πιο κινητό τύπο. Αυτό το νέο υλικό απαιτεί μια έκφραση των Windows 10 που εξελίσσεται για να καλύψει αυτή την ευκαιρία. Αυτό είναι τα Windows 10X».

Τα Windows 10X θα είναι διαθέσιμα σε συσκευές διπλής οθόνης και αναδιπλούμενες, ξεκινώντας από το φθινόπωρο του 2020. Σε αυτές θα περιλαμβάνεται τόσο το Surface της Microsoft όσο και συσκευές από διάφορους συνεργάτες των Windows, συμπεριλαμβανομένων των ASUS, Dell, HP και Lenovo.

Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα με την προβολή του video. Επικοινωνήστε μαζί μας αν επιθυμείτε να το αναφέρετε.
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr