NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Ανακάλυψε τον κρυμμένο θησαυρό της επιχείρησής σου!

Ανακάλυψε τον κρυμμένο θησαυρό της επιχείρησής σου!
Sponsored by:
Ανακάλυψε τον κρυμμένο θησαυρό της επιχείρησής σου!

Γνωρίζεις ότι το 30% των αγορών που κάνουν οι καταναλωτές προορίζεται για δώρα; To Winorb, το πρώτο app αναζήτησης δώρων σου δείχνει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να βρεις τον κρυμμένο θησαυρό της επιχείρησής σου!

Trade Marketing

Δημιούργησε ένα συγκεκριμένο corner ή ένα συγκεκριμένο ράφι στην επιχείρησή σου αποκλειστικά για δώρα! Φρόντισε να υπάρχουν συνδυασμοί δώρων και ποικιλία επιλογών στο κατάστημα. Ακόμα και η διάταξη και η τοποθέτηση των προϊόντων στον χώρο έχουν σημασία γιατί ο πελάτης νιώθει ότι έχεις μεριμνήσει για εκείνον. Με αυτόν τον τρόπο θα αποτυπωθεί στη συνείδησή του ότι η επιχείρηση σου αποτελεί απόλυτος προορισμός για την επιλογή ενός μοναδικού δώρου!

winborn.jpg?mtime=20191007103729#asset:144986

Packaging

Σε όλους αρέσουν τα δώρα, αλλά το πιο σημαντικό μέρος του δώρου είναι να το συσκευάσουμε τόσο ελκυστικά ώστε να φαίνεται υπέροχο και να εντυπωσιάσει τον παραλήπτη. Προσοχή λοιπόν στη λεπτομέρεια. Μερικά από τα καλύτερα γραφεία παγκοσμίως έχουν την έδρα τους στην Ελλάδα και δημιουργούν μοναδικά packages υψηλού επιπέδου και σχεδιασμού.

Ideas out of the box

Τόλμησε να προτείνεις και να κάνεις πράξη τις πιο τρελές σου ιδέες! Αυτές που θα ιντριγκάρουν τους πελάτες σου και θα κάνουν την επιχείρησή σου τον απόλυτο προορισμό για shopping. Φανταζόσουν ποτέ για δώρο γάμου ένα ποδήλατο ή ένα κανό; Θα έκανες δώρο ένα spa σε μια νέα μαμά; Κι όμως!

Digital Marketing

Τα δώρα είναι εικόνα! Η επαγγελματική φωτογράφιση των προϊόντων σου είναι λοιπόν απαραίτητη! Προώθησε τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείς. Ψάξε, δοκίμασε και βρες τι ταιριάζει περισσότερο στο αγοραστικό κοινό που σε ενδιαφέρει να προσελκύσεις για δώρα. Με στρατηγική θα έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις, χωρίς να ξοδέψεις εξωφρενικά ποσά διαφήμισης.

winborn_app.jpg?mtime=20191007103840#asset:144992

Winorb App

Και κάπως έτσι ερχόμαστε στο Winorb, το app που βρίσκεις μοναδικές προτάσεις δώρων για διαφορετικές περιστάσεις. Κάνε σήμερα κιόλας δωρεάν την εγγραφή της επιχείρησης σου στο Winorb και ξεκίνα να “ανεβάζεις” δώρα στην πιο cool εφαρμογή. Χιλιάδες πιθανοί πελάτες θα μπορούν να βλέπουν προτάσεις δώρων της επιχείρησής σου και να έρθουν σε επαφή μαζί σου!

Κάνε δωρεάν download το Winorb στο κινητό σου (Google Play & App Store).

Πηγαίνοντας στο Μενού στην κατηγορία “Η επιχείρησή μου” κάνε την εγγραφή της επιχείρησής σου συμπληρώνοντας τα απαιτούμενα πεδία

→Η επιχείρησή μου → Εγγραφή νέας επιχείρησης

Ανέβασε τα πρώτα σου posts με εντυπωσιακές προτάσεις δώρων και ξεκίνα να προσελκύεις νέους πελάτες!

→Η επιχείρησή μου → Τα post μου

Μην χάνεις χρόνο! Κάνε download την εφαρμογή, πρόσθεσε τις προτάσεις δώρων σου και συνδέσου με πελάτες.

Κάνε το πρώτο βήμα σήμερα για να φτάσεις γρήγορα στο στόχο σου…

www.winorb.gr

www.winorb.gr


Sponsored by:
Ανακάλυψε τον κρυμμένο θησαυρό της επιχείρησής σου!
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr