NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Fuckup Nights Heraklion: Νέες ιστορίες αποτυχίας που εμπνέουν

Fuckup Nights Heraklion: Νέες ιστορίες αποτυχίας που εμπνέουν
07_10_2019 | 14:34
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το Fuckup Nights Heraklion επιστρέφει ντυμένο Φθινοπωρινά, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου.

Στην πρώτη συνάντηση για αυτή τη σεζόν, οι «αποτυχημένοι» ομιλητές θα μοιραστούν τη δική τους προσωπική ιστορία, χωρίς ρετούς -τι συνέβη, γιατί και πώς τελικά τους βγήκε σε καλό! Με χαλαρή, φιλική, έως και αυτοσαρκαστική διάθεση οι ομιλητές έχουν στη διάθεση τους 7 λεπτά και 10 φωτογραφίες για να ιντριγκάρουν. Are they up to the challenge?

Ποιοι θα μιλήσουν, σε αυτό το Fuckup Nights Heraklion:

Εμμανουέλα Χατζάκη, Founder & Teacher - ChineseForYou (chineseforyou.gr)

Η Εμμανουέλα είναι καθηγήτρια Κινέζικων, υπεύθυνη σπουδών της σχολής Chinese for you στην οποία διδάσκονται Κινέζικα και Κορεάτικα και μιλάει Κινέζικα, Αγγλικά, Γερμανικά, Ρωσικά και Αραβικά. Η ομιλία της θα γίνει στα Ελληνικά.

Ελπίδα Λ. Βαμβακά, President & Co Founder - Homo Digitalis (homodigitalis.gr), Legal Council - Enartia SA [Papaki- TopHost] (enartia.com)

Η Ελπίδα είναι δικηγόρος και εξειδικεύεται στην προστασία και προώθηση των δικαιωμάτων του ανθρώπου στην ψηφιακή εποχή. Πως έφτασε εδώ; Ποια αποτυχία την ενέπνευσε;

Γιώργος Μαραβέλιας, CTO & Ηλίας Σεφέρογλου, Business Development Director - Netmechanics LLC (netmechanics.gr)

10 χρόνια Netmechanics με νέα υπερσύγχρονη πλατφόρμα και ενδιαφέροντα success stories. Πώς όμως από distress φτάνεις στο success; Ο Γιώργος και ο Ηλίας θα μιλήσουν για τη διαδρομή.

Το event της «αποτυχίας» μετράει πλέον 318 πόλεις σε όλο τον κόσμο, απευθύνεται σε όποιον πιστεύει ότι μπορεί να εξελιχθεί από τα λάθη του και τα λάθη των άλλων, να κινητοποιηθεί, να εμπνευστεί, να αλληλεπιδράσει με άλλα ανήσυχα μυαλά & να γνωρίσει από κοντά το “κίνημα της αποτυχίας”.

Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος και μπορείτε να τα προμηθευτείτε αποκλειστικά online από εδώ: fuckupnights.gr

Υποστηρικτές της βραδιάς είναι το Zalo (zalo.gr) και η Baked Advertising (baked.gr).

Χορηγοί επικοινωνίας είναι: KISS FM 9.61 (kissradio.gr), ALPHANEWS 106.2 (alpha1062.gr), MUSIC CLUB 105.8 (musicclub.gr) και Epixeiro.gr.

To FuckUp Nights διοργανώνεται στην πόλη του Ηρακλείου από την ομάδα της Bizrupt, και προσδοκά να δημιουργήσει μια κουλτούρα αποδοχής γύρω από την αποτυχία.

Περισσότερα για το Fuckup Nights Heraklion:

Facebook Site: bizrupt.gr Email: info@bizrupt.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr