NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Καινοτομία & έρευνα
ανάγνωση

Η Samsung Display θα επενδύσει 11 δισ. δολάρια για νέες γραμμές παραγωγής

Η Samsung Display θα επενδύσει 11 δισ. δολάρια για νέες γραμμές παραγωγής

Η Samsung Display, η οποία προμηθεύει την Apple με οθόνες, ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 11 δισεκατομμύρια δολάρια σε εγκαταστάσεις και έρευνα, για την αναβάθμιση της γραμμής παραγωγής.

Η μονάδα της Samsung Electronics γνωστοποίησε ότι μέχρι το 2025 θα δαπανήσει 10 τρισεκατομμύρια γουόν στις εγκαταστάσεις και τα υπόλοιπα στην έρευνα και ανάπτυξη για την παραγωγή πιο προηγμένων οθονών.

Η ανακοίνωση της επένδυσης έρχεται σε μια εποχή που οι κατασκευαστές πάνελ της Νότιας Κορέας αγωνίζονται να αντιμετωπίσουν τη βραδύτερη ζήτηση υγρών κρυστάλλων (LCD) για τηλεοράσεις και smartphones καθώς και τον αυξανόμενο ανταγωνισμό από τους Κινέζους αντιπάλους, καθώς επίσης και τη μετατόπιση στην τεχνολογία OLED.

Οι δαπάνες ύψους 11 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τα επόμενα πέντε χρόνια θα επικεντρωθούν στη μετατροπή μιας γραμμής παραγωγής σε μια εγκατάσταση μαζικής παραγωγής πιο προηγμένων οθονών «κβαντικών κουκίδων», ανέφερε η Samsung Display σε δήλωση.

Η Samsung δήλωσε ότι ανέστειλε τη γραμμή παραγωγής LCD τον περασμένο μήνα. Η εταιρεία διαθέτει έξι γραμμές παραγωγής, συμπεριλαμβανομένης μιας γραμμής LCD στην Κίνα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr