NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Βραβείο «e-commerce service of the year» στην Plushost - Τα επόμενα βήματα

Βραβείο «e-commerce service of the year» στην Plushost - Τα επόμενα βήματα

Η Plushost.gr αναδείχθηκε ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο του e-commerce στο 8ο Συνέδριο e-Business & Social Media World, κερδίζοντας το βραβείο “e-commerce service of the year” για την υπηρεσία 360 ο e-commerce by Plushost.

Αναφερόμενος στη βράβευση, ο Θανάσης Καμέας, ιδρυτής της Plushost, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτή τη διάκριση. Μία διάκριση που ήρθε μέσα από τη σκληρήδουλειά, την υψηλή τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία των στελεχών της Plushost. Θέτοντας σε εφαρμογή το ολοκληρωμένο μοντέλο 360 e-commerce, μπορούμε να επιτύχουμε τη μέγιστη διαλειτουργικότητα μεταξύ της πλατφόρμας των ηλεκτρονικών καταστημάτων, που μας έχουν εμπιστευτεί οι πελάτες μας και όλων των καναλιών προώθησης, με θεαματικά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Η επόμενη πλατφόρμα της εταιρείας, που βρίσκεται σε εξέλιξη και θα διαλειτουργεί με τα ηλεκτρονικά καταστήματα-πελάτες, για την ενίσχυση του 360 marketing plan συνδέεται με την αξιοποίηση των big data, που αφορούν πελάτες e-commerce καταστημάτων (δημογραφικά στοιχεία, ιστορικό, ποσά που ξοδεύονται, δεδομένα από κινητό, δεδομένα από φορέσιμες συσκευές, αξιοποίηση social media, sentiment analysis) κλπ.), με σκοπό τη δημιουργία προφίλ ως αναφορά για επιστρέφοντες αλλά και για νέους πελάτες. Στόχος είναι η διαμόρφωση μοντέλων Next Best Product to Recommend, σε πραγματικό χρόνο, με τελικό στόχο τη διαμόρφωση μοντέλων απόφασης, για τη βελτίωση cross sell στρατηγικών.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr