NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Alba Graduate Business School: Μία πλήρη υποτροφία σε έναν από τους συμμετέχοντες των Ημερών Καριέρας 2019

Alba Graduate Business School: Μία πλήρη υποτροφία σε έναν από τους συμμετέχοντες των Ημερών Καριέρας 2019

Το Alba Graduate Business School, The American College of Greece θα βρίσκεται για άλλη μια χρονιά στις Ημέρες Καριέρας, στηρίζοντας και το 2019 τη συνάντηση εταιριών και εκπαιδευτικών οργανισμών με στελέχη, σπουδαστές και ενδιαφερόμενους.

Πιστό στην αποστολή του να εκπαιδεύει τους νέους ηγέτες των επιχειρήσεων ώστε να γίνονται «καταλύτες» αλλαγής και προόδου στην κοινωνία και αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα της εκπαιδευτικής εξέλιξης, το Alba δεσμεύεται να κάνει τις σπουδές προσιτές σε ταλαντούχους φοιτητές ανεξαρτήτως της οικονομικής/κοινωνικής τους κατάστασης.

Με κύριο στόχο τη δημιουργία νέας γνώσης αλλά και στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης το Alba, μαζί με το kariera.gr, θα προσφέρουν για έβδομη συνεχή χρονιά τη δυνατότητα σε έναν από τους συμμετέχοντες, ο οποίος ανήκει σε ευάλωτη οικονομική/κοινωνική ομάδα και επιθυμεί να σπουδάσει, με πλήρη υποτροφία στο πρόγραμμα MSc in Strategic Human Resources Management.

Από το 2012 όπου και ξεκίνησε η δράση, έχουν φοιτήσει στο Πρόγραμμα με πλήρη υποτροφία 6 άτομα ενώ ισάριθμος αριθμός ατόμων έλαβαν μερικές υποτροφίες μέσα από την ίδια διαδικασία.

Λίγα λόγια για την Υποτροφία:

Η υποτροφία για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MSc in Strategic HRM (κόστος προγράμματος 12.500€), αφορά αποκλειστικά στην ακαδημαϊκή χρονιά 2020-2021. Η υποτροφία είναι ανοιχτή για υποψηφίους

  • με χαμηλό εισόδημα
  • ανέργους
  • άτομα με ειδικές ανάγκες
  • άτομα πολύτεκνων οικογενειών

Οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τα κριτήρια ένταξης στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα όπως αυτά περιγράφονται στον σύνδεσμο και να επισκεφθούν τις Ημέρες Καριέρας 2019.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ξεκινάει τον Ιανουάριο 2020 και διαρκεί 18 μήνες. Η παρακολούθηση γίνεται απογευματινές ώρες (18:00-22:00) και κάποια σαββατοκύριακα, διευκολύνοντας έτσι τους συμμετέχοντες που εργάζονται ταυτόχρονα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση οικονομικοκοινωνικών κριτηρίων (http://www.alba.acg.edu/studying-at-alba/tuition-fees/financial-assistance/) καθώς και την αίτηση για το μεταπτυχιακό (http://www.campusweb.acg.edu/ICS/Admissions_ALBA/) μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2018. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες θα αποσταλούν με email από το kariera.gr στους συμμετέχοντες της έκθεσης με το πέρας της εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά τα κριτήρια που απαιτούνται, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Στέλλα Παπαλάμπρου, τηλ.: 210 8964531 (εσωτ. 2284), e-mail: mshrm@alba.acg.edu ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα http://www.alba.acg.edu/degree-programs/masters/msc-in-strategic-hrm/.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr