NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η AFI στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η AFI στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Sponsored by:
Η AFI στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η 84η διοργάνωση της Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας την παράδοσης της σύνδεσης της με την επιχειρηματικότητα, την εξωστρέφεια και τις νέες τεχνολογίες, αποτέλεσε και φέτος μια γιορτή καινοτομίας και πολιτισμού με διεθνή αντίκτυπο. Η AFI, ως φορέας που στηρίζει την μικροεπιχειρηματικότητα, δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια διοργάνωση.


Η AFI συμμετείχε καθ’ όλη την διάρκεια της ΔΕΘ (7/9-15/9/2019) παρέχοντας πληροφορίες και λύνοντας απορίες από το stand της στο περίπτερο 12 “Digital Greece Theme Park” το οποίο διοργανώθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, της ΔΕΘ Helexpo και την συνεργασία των Industry Disruptors-Game Changers.

Πολλοί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ανθρώπους της AFI, να ενημερωθούν για το πρόγραμμα των μικροπιστώσεων, να εκφράσουν τις ανησυχίες τους και φυσικά να παρουσιάσουν την δική τους επιχειρηματική τους ιδέα. Πέρα όμως την παρουσία της στο περίπτερο 12, η AFI συμμετείχε στο πάνελ που έλαβε χώρα το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου με θέμα «Μικρο-πιστώσεις: ένα νέο εργαλείο χρηματοδότησης για μικρές επιχειρήσεις ενώ την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε λεπτομερής παρουσίαση των υπηρεσιών της ΑFI, ανοιχτή προς τους επισκέπτες της ΔΕΘ, στο stage 2 του περιπτέρου 12.

Η 84η ΔΕΘ αποτέλεσε μια εξαιρετική αφορμή για την ενημέρωση του ευρύ κοινού, την γνωριμία με νέους φορείς, την αναθέρμανση σχέσεων με ήδη υπάρχοντες συνεργάτες, την δημιουργία νέων συνεργασιών και την συνάντηση με υφιστάμενους επωφελούμενους οι οποίοι βρέθηκαν στην ΔΕΘ είτε ως επισκέπτες είτε ως εκθέτες.

Η πρώτη συμμετοχή της AFI στην 84η ΔΕΘ ολοκληρώθηκε επιτυχώς αφήνοντας μόνο θετικές εντυπώσεις.

Sponsored by:
Η AFI στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr