NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Η ελληνική Sentio με την wearable συσκευή ψυχικής υγείας «σήκωσε» 4,5 εκατ. δολάρια

Η ελληνική Sentio με την wearable συσκευή ψυχικής υγείας «σήκωσε» 4,5 εκατ. δολάρια

Η Sentio Solutions, η startup που ιδρύθηκε από τους Γιώργο Ελευθερίου και Χάρη Τσίρμπα, με έδρα στο Σαν Φρανσίσκο και R&D κέντρο στην Αθήνα, ανακοίνωσε νέα seed χρηματοδότηση, ύψους 4,5 εκατ. δολαρίων, από την Felicis Ventures, με τη συμμετοχή των Anthemis Exponential Ventures και SOSV.

Η εταιρεία συνδυάζει την πατενταρισμένη τεχνολογία ανίχνευσης συναισθημάτων με την γνωστική συμπεριφορική θεραπεία για να φέρει, για πρώτη φορά, μια προσέγγιση με γνώμονα τα δεδομένα στον τομέα της ψυχικής υγείας, παρέχοντας παράλληλα παρεμβάσεις σε πραγματικό χρόνο και φροντίδα σε όσους έχουν ανάγκη για συναισθηματική και ψυχική υποστήριξη.

Η νεότερη επένδυση, η οποία φέρνει το σύνολο που έχει συγκεντρωθεί από την συγκεκριμένη εταιρεία, μέχρι σήμερα, στα 6,3 εκατομμύρια δολάρια, θα επιτρέψει στην Sentio να επεκτείνει την πρόσβαση στο πρόγραμμα Feel μέσω συνεργασιών με ασφαλιστές ζωής, εργοδότες και συστήματα υγείας.

Η Sentio Solutions αναπτύσσει ένα φορέσιμο gadget, ένα wristband το οποίο είναι σε θέση να παρακολουθεί συνεχώς μια ποικιλία φυσιολογικών σημάτων για να κατανοήσει τη συναισθηματική κατάσταση του χρήστη και τα σχετικά πρότυπα με την πάροδο του χρόνου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr