NEWSFLASH...
LoveGreece
ανάγνωση

Katerina Makriyianni: Ένα ελληνικό brand με ένταση και πάθος για το θεατρικό κόσμημα [video]

18_10_2019 20_10_2019

Powered by:
LoveGreece we believe we can
epixeiro icon LoveGreece

​Η Κατερίνα Μακρυγιάννη γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης και μεγάλωσε σε ένα σπίτι όπου η τέχνη ήταν τρόπος ζωής και η καλλιτεχνική έκφραση ενθαρρύνθηκε. Η αγάπη της για τις εφαρμοσμένες τέχνες και την κληρονομιά της οικογένειάς της, την οδήγησε στον να εστιάσει τα ενδιαφέροντά της και τη σταδιοδρομία της στον τομέα του σχεδιασμού και της παραγωγής κοσμημάτων.

Όπως αναφέρει η ίδια «η πορεία της προσωπικής μου καριέρας σαν σχεδιάστρια ξεκίνησε το 2013, μετά το ταξίδι μου στη Φλωρεντία και την εκπαίδευσή μου εκεί, όπου είχα θέσει τις βάσεις μου και ήμουν έτοιμη να παρουσιάσω την πρώτη μου προσωπική συλλογή. Η αφορμή ήταν η δυναμική της οικογενειακής μου επιχείρησης στο χώρο του κοσμήματος τότε».

Για τα σχέδια, τονίζει πως αυτά «μπορούν να προκύψουν από παντού» και πως «οι τεχνικές δυσκολίες είναι αυτές που μπορούν να μου φέρουν πάρα πολλά σχέδια».

«Το Katerina Makriyianni είναι ένα 100% ελληνικό brand με ένταση και πάθος για το θεατρικό κόσμημα. Τα κοσμήματα μου δεν απευθύνονται μόνο σε ένα τύπο γυναίκας, μπορεί μία γυναίκα με πολύ εντυπωσιακό στυλ με έντονη προσωπικότητα να τα φορέσει, όπως επίσης και μία γυναίκα που θέλει να συνδυάσει και να αναδείξει το καθημερινό της απλό ντύσιμο».

Η σημαντικότερη στιγμή στη διαδρομή μου είναι η φωτογράφιση με τον Μario Testino για την Αγγλική Vogue τo 2017 με το πιο γνωστό μας σχέδιο τα σκουλαρίκια βεντάλιες».

Εμπνευσμένο από τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το LoveGreece ιδρύθηκε το 2013 σαν μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας ταλαντούχους Έλληνες με εξωστρεφή νοοτροπία. Οι Έλληνες επιχειρηματίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της χώρας που αξίζει να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο. Το LoveGreece υποστηρίζεται από την Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr