NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ένα backup, για όλα τα δεδομένα σας

Ένα backup, για όλα τα δεδομένα σας
Sponsored by:
Ένα backup, για όλα τα δεδομένα σας

Το νέο Veritas Backup Exec™ 20.5 παρέχει με απλότητα πλήρη προστασία μέσω backup & recovery για την επιχείρησή σας, καλύπτοντας όλα τα δεδομένα σας, όπου και αν βρίσκονται.

Το κορυφαίο λογισμικό backup της Veritas, αποτελεί ιδανική λύση για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας χωρίς όρια, με τον δικό σας τρόπο! Εσείς επιλέγετε σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιχείρησης σας, τί να αποθηκεύσετε, πού να το αποθηκεύσετε και κυρίως, πώς να το πληρώσετε. Ανεξάρτητα από αυτές τις επιλογές, τα δεδομένα σας θα παραμένουν ασφαλή και διαθέσιμα σε κάθε στάδιο, είτε κατά τη δημιουργία backup στο εσωτερικό του cloud, είτε ως προς την προστασία των workloads στο cloud, είτε για το recovery των δεδομένων, σε περίπτωση καταστροφής.

Το Backup Exec 20.5 είναι απλό και ταυτόχρονα πλήρες δυνατοτήτων. Προστατεύει και αποκαθιστά τα δεδομένα σας όπου κι αν φυλάσσονται και παρέχει ολοκληρωμένη προστασία από εξωτερικές απειλές. Έτσι, αν συμβεί το απευκταίο, όλα τα κρίσιμα δεδομένα σας είναι έτοιμα προς ανάκτηση, άμεσα και εύκολα.

Η τελευταία έκδοση 20.5 του Veritas Backup Exec, έρχεται για να ολοκληρώσει αυτό που κάθε επιχείρηση επιζητά για τα δεδομένα της. Ασφάλεια, αναβαθμισιμότητα σε σχέση με τις απαιτήσεις και τους κινδύνους του σήμερα και κυρίως, χαμηλό κόστος.

Η νέα έκδοση Backup Exec 20.5, με το Instant Cloud Recovery προσφέρει δυνατότητες άμεσης ενοποίησης με το Azure Site Recovery διασφαλίζοντας πλήρη διαθεσιμότητα εφαρμογών και δεδομένων με cloud-based disaster recovery. Πρόκειται για μία λύση Disaster-Recovery-as-a-Service (DRaaS), που ελαχιστοποιεί τα recovery point objective (RPO) και recovery time objective (RTO) για κρίσιμες εφαρμογές και δεδομένα στο Azure.

Το Backup Exec 20.5, προσφέρει scale Backup Exec στο cloud και δυνατότητα επιλογής από μια σειρά ολοκληρωμένων cloud connectors: AWS S3 Glacier και Glacier Deep Archive, All, Microsoft® Azure regions, Google Cloud Platform Storage, Alibaba και άλλους, οι οποίοι έχουν πλήρως δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί από την Veritas.

Είναι σημαντικό να τονισθεί ότι πλέον, παρέχεται δυνατότητα υποστήριξης για τις πλατφόρμες: Windows Server 2019, Exchange 2019, vSphere 6.7 Update 1, Oracle 12c R2, Cent OS 7.5, RHEL 8 και άλλες.

Επίσης, χάρη στο GDPR Guard, οι χρήστες του Backup Exec 20.5, μπορούν τώρα να αποκλείσουν την πρόσβαση σε συγκεκριμένα αντίγραφα ασφαλείας, διασφαλίζοντας το απόρρητο και πλήρη συμμόρφωση με τους κανονισμούς του (GDPR).

970px-BELogo-64.png?mtime=20191014105324#asset:146227


Χαμηλότερο κόστος

Επειδή το κόστος αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα για κάθε επιχείρηση που θέλει να επενδύσει στην ασφάλεια, έχουν προβλεφθεί απλουστευμένες επιλογές σχετικά με τις άδειες χρήσεις, για να μπορείτε να επιλέγετε τον τρόπο και το ποσό που θα πληρώνετε. Το Backup Exec 20.5 είναι διαθέσιμο προς αγορά, με άδεια χρήσης απεριόριστης διάρκειας. Έχετε όμως και τη δυνατότητα να το αγοράσετε για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, στο επίπεδο λειτουργικότητας που οι ανάγκες της επιχείρησής σας απαιτούν. Τέλος, είναι σημαντικό ότι όποια κι αν είναι η επιλογή άδειας χρήσης του Backup Exec 20.5, θα έχετε βελτιωμένο global deduplication στην αποθήκευση on-premise, καθώς και στα public και hybrid clouds.


Γιατί Veritas Backup Exec 20.5;

Οι top 10 λόγοι για να το επιλέξετε.
1. Ευκολία στη χρήση.
2. Εκσυγχρονισμένη, αξιόπιστη προστασία δεδομένων.
3. Μία, ενιαία λύση για cloud, virtual και physical περιβάλλοντα.
4. Δυνατότητα ενσωμάτωσης με περιβάλλοντα AWS, Azure, Google κ.α.
5. Βελτιστοποιημένη προστασία virtual machine.
6. Προστασία Ransomware.
7. Γρήγορη, αποτελεσματική δημιουργία backup και recovery.
8. Βελτιστοποιημένη αποθήκευση με έξυπνο global deduplication.
9. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για οποιαδήποτε συσκευή αποθήκευσης.
10. Δυνατότητα κεντρικής διαχείρισης.

Δοκιμάστε το τώρα ή επικοινωνήστε με τους διανομείς για την ελληνική αγορά:

InfoQuest και Logicom

Sponsored by:
Ένα backup, για όλα τα δεδομένα σας
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr