NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

ACS και iSquare ανάμεσα στις 20 πιο αξιοθαύμαστες ελληνικές εταιρείες

ACS και iSquare ανάμεσα στις 20 πιο αξιοθαύμαστες ελληνικές εταιρείες

Οι εταιρείες του Ομίλου Quest, ACS και iSquare διακρίθηκαν ανάμεσα στις 20 πιο αξιοθαύμαστες ελληνικές εταιρείες της λίστας «Most Admired Companies in Greece» του περιοδικού Fortune, η οποία περιλαμβάνει τις εταιρείες με την καλύτερη εταιρική φήμη στην Ελλάδα.

Η εν λόγω λίστα καταρτίζεται για πέμπτη χρονιά και, στην πρώτη φάση της διαδικασίας ανάδειξης, επιλέχτηκαν εταιρείες με ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των €50 εκ.

Περισσότερα από 1.700 στελέχη της αγοράς από 319 εταιρείες επέλεξαν τις καλύτερες από αυτές με βάση 9 κριτήρια: Καινοτομία, Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Αξιοποίηση Πόρων και Εταιρικών Παγίων, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Ποιότητα της Διοικητικής Ομάδας, Οικονομική Επίδοση, Μακροπρόθεσμη Επενδυτική Αξία, Ποιότητα Προσφερόμενων Προϊόντων ή Υπηρεσιών και Εξωστρέφεια/ Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα.

Στη συνέχεια, το 20% των «top scorers» εταιρειών μαζί με το 50% των πρώτων ανά κλάδο της προηγούμενης λίστας τέθηκαν εκ νέου σε επιλογή από τα στελέχη, έτσι ώστε να διαμορφωθεί η τελική λίστα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr