NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κοινωνία
ανάγνωση

Κηδεύτηκε ο εφοπλιστής Γιώργος Ποταμιάνος ιδρυτής της «Ηπειρωτικής»

Κηδεύτηκε ο εφοπλιστής Γιώργος Ποταμιάνος ιδρυτής της «Ηπειρωτικής»
15_10_2019 | 12:41 15_10_2019 | 12:51
epixeiro icon Ειδήσεις | Κοινωνία

Στο 1ο νεκροταφείο Αθηνών τελέστηκε χθες Τρίτη, η κηδεία του εφοπλιστή Γιώργου Ποταμιάνου, αδελφού του Ανδρέα Ποταμιάνου. Ο κ. Ποταμιάνος είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη της σύγχρονης ελληνικής επιβατηγού ναυτιλίας και κρουαζιέρας μέσω της «Ηπειρωτικής» την οποία ίδρυσε με τον αδελφό του. Απεβίωσε σε ηλικία 93 ετών μετά από πολυετή ασθένεια.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας, Μιχάλης Λάμπρου, τόνισε ότι «η ελληνική ναυτιλία και ιδιαίτερα η ακτοπλοΐα και η κρουαζιέρα συμμετέχουν στο βαρύ πένθος της οικογένειας του Γ. Ποταμιάνου. Μου είναι δύσκολο αυτή την ημέρα του αποχωρισμού να βρώ τα κατάλληλα λόγια να αποχαιρετήσω εκ μέρους της Ενώσεως Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας, τον άνθρωπο που υπήρξε ο πρωτοπόρος και ο θεμελιωτής της σύγχρονης ελληνικής επιβατηγού ναυτιλίας και της κρουαζιέρας, αφήνοντας σε εμάς και στους νέους που συνεχίζουν τον καθημερινό αγώνα, ανεξίτηλα διδάγματα και παρακαταθήκες, που θα μας συνοδεύουν στο υπόλοιπο της ζωής μας».

«Θα λείψεις σε όλους μας. Θα μας λείψει το χαμόγελό σου, ο πράος σου χαρακτήρας και οι πολύτιμες συμβουλές σου. Καλό σου ταξίδι καλέ μας φίλε και συνεργάτη Γιώργο και καλή αντάμωση στον αιώνιο κόσμο που πορεύεσαι σήμερα» συμπλήρωσε ο κ. Λάμπρου.

Με πληροφορίες από Καθημερινή

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr