NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Smart Park; Έρχονται τα νέα καταστήµατα - Συμφωνίες µε Stradivarius, Oysho, Jumbo

Smart Park; Έρχονται τα νέα καταστήµατα - Συμφωνίες µε Stradivarius, Oysho, Jumbo

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η Β’ φάση ανάπτυξης του Εµπορικού Πάρκου Smart Park, από τη θυγατρική του Οµίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, REDS, µε τις εργασίες επέκτασης να ολοκληρώνονται στο τέλος Οκτωβρίου και τη λειτουργία των νέων καταστηµάτων να ξεκινάει τον προσεχή Νοέµβριο.

Το ποσοστό µίσθωσης της νέας µισθωτικής επιφάνειας των 15.000 τ.µ. ξεπερνά πλέον το 80%, καθώς ολοκληρώθηκε πρόσφατα η υπογραφή συµφωνιών εµπορικής µίσθωσης ακινήτων για τη δηµιουργία καταστηµάτων µε την επωνυµία STRADIVARIUS, OYSHO, HANS & GRETEL, SUNWEAR, CROCS και SUGARFREE, ενώ αντίστοιχες συµφωνίες έχουν ήδη υπογραφεί µε τις εµπορικές αλυσίδες DECATHLON, MARKS & SPENCER, ∆ΙΑΦΑΝΟ, BO CONCEPT, GAP, ASHLEY HOMESTORE και TOYS CENTER.

Παράλληλα, υπογράφηκε η παράταση εγγυηµένης διάρκειας της εµπορικής µίσθωσης του καταστήµατος Jumbo µέχρι τον Σεπτέµβριο του 2029, µε την «JUMBO AEE» να προβαίνει σε αναδιάταξη του µίσθιου, αυξάνοντας το χώρο πώλησης του υφιστάµενου καταστήµατος στα περίπου 8.000 τ.µ.

Η επέκταση του Smart Park, µε πλέον συνολική επιφάνεια 53.000 τ.µ., µε την προσθήκη των νέων εµπορικών σηµάτων, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «θα ενισχύσει περαιτέρω την θετική πορεία ανάπτυξης που είναι ήδη εµφανής στα στοιχεία του 2019, σύµφωνα µε τα οποία καταγράφεται 5,8% αύξηση της επισκεψιµότητας στο πρώτο εννεάµηνο του 2019 σε σχέση µε το 2018, 9,7% αύξηση των συνολικών πωλήσεων των καταστηµάτων του Εµπορικού Πάρκου και 8,5% αύξηση στις συγκρίσιµες πωλήσεις (Like-to-like)».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr