NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων
ανάγνωση

2,8 εκατ. ευρώ για την οικοδόμηση ενός συστήματος με βάση το blockchain - Άνοιξαν οι αιτήσεις

2,8 εκατ. ευρώ για την οικοδόμηση ενός συστήματος με βάση το blockchain - Άνοιξαν οι αιτήσεις

Το Block.IS αποτελεί ένα νέο πρόγραμμα επιτάχυνσης που στοχεύει στην οικοδόμηση ενός ανοικτού και συνεργατικού διασυνοριακού, διατομεακού οικοσυστήματος καινοτομίας που θα προωθεί τη χρήση τεχνολογίας blockchain σε τρεις ζωτικούς τομείς για την ευρωπαϊκή οικονομία: γεωργικά προϊόντα διατροφής, logistics και χρηματοδότηση.

Ο επιταχυντής Block.IS θα υποστηρίξει τις μικρομεσαίες και τις νεοσύστατες από τον τομέα των ΤΠΕ σε όλη τη διαδρομή, από την ιδέα στην εμπορευματοποίηση, προσφέροντάς τους προσαρμοσμένη επιχειρηματική και τεχνική υποστήριξη καθώς και άμεση χρηματοδότηση.

Για να βοηθήσει τους ιδρυτές να δημιουργήσουν επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας που να μπορούν να εμπλακούν σε επιχειρήσεις, το Block.IS θα προσφέρει συνολική χρηματοδότηση ύψους 2,8 εκατ. ευρώ μέσω δύο ανοικτών προσκλήσεων.

Η υποβολή της 1ης Ανοικτής Πρόσκλησης θα τεθεί σε λειτουργία στις 4 Σεπτεμβρίου 2019 και θα λήξει στις 6 Νοεμβρίου 2019 στις 17:00 CET (ώρα Βρυξελλών). Το πρόγραμμα επιχορηγείται από το ευρωπαϊκό Horizon 2020.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr