NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Αρνείται την πώληση της Lamborghini ο όμιλος Volkswagen

Αρνείται την πώληση της Lamborghini ο όμιλος Volkswagen

Ο γερμανικός όμιλος αυτοκινήτων Volkswagen, γνωστοποίησε πως δεν υπάρχουν σχέδια πώλησης ή αρχικής δημόσιας προσφοράς (IPO) του πολυτελούς brand Lamborghini, όπως αρχικά ανέφεραν πληροφορίες από το Bloomberg.

Το ρεπορτάζ του αμερικανικού ειδησεογραφικού πρακτορείου ανέφερε πως ο όμιλος VW είχε προβεί σε σχεδιασμό πλάνου για το διαχωρισμό της Lamborghin καθώς και τη λήψη ειδικών μέτρων για τη γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία σπορ αυτοκινήτων. Τα υπό εξέταση μέτρα περιλαμβάνουν την πώληση της Lamborghini ή την εισαγωγή της στο χρηματιστήριο σύμφωνα, με πηγές του Bloomberg. Επίσημα, δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση, ενώ η μετακίνηση της Lamborghini στην ομάδα της Audi παραμένει πιθανή.

Άρθρο της γερμανικής Sueddeutsche Zeitung ανέφερε επίσης το ενδεχόμενο αρχικής δημόσιας προσφοράς (IPO) για τη Lamborghini, στο πλαίσιο αναβάθμισης των 12 brand του ομίλου Volkswagen.

O Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Volkswagen, Herbert Diess, σε δήλωση το Μάρτιο, υποστήριξε πως ο όμιλος εξετάζει την πιθανότητα εκποίησης ορισμένων brand όπως η Ducati και η Bentley.

Με πληροφορίες από europe.autonews.com

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr