NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Η LinkedIn εισέρχεται στο «πραγματικό κόσμο» - Ξεκινάει η λειτουργία των Events

Η LinkedIn εισέρχεται στο «πραγματικό κόσμο» - Ξεκινάει η λειτουργία των Events

Το LinkedIn, η πλατφόρμα της Microsoft για την κοινωνική δικτύωση των εργαζομένων, προχωρά στη μεταφορά των υπηρεσιών της στον πραγματικό κόσμο. Συγκεκριμένα, το LinkedIn λανσάρει μια νέα δυνατότητα με το όνομα ''Events'' η οποία επιτρέπει το σχεδιασμό, ανακοίνωση και πρόσκληση ατόμων για συναντήσεις και εκδηλώσεις στον πραγματικό κόσμο.

Η νέα εφαρμογή του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης αναμένεται να γίνει διαθέσιμη από σήμερα 17 Οκτωβρίου, αρχικά στις αγγλόφωνες χώρες, προτού επεκταθεί και σε άλλες αγορές του κόσμου.

Ο Ajay Datta, head of product για την LinkedIn Ινδίας - η οποία ανέπτυξε τη κατηγορία Events- δήλωσε πως υπάρχει κενό στην αγορά για μια τέτοια υπηρεσία. Πριν ένα χρόνο έλαβε χώρα πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος στη Νέα Υόρκη με συναντήσεις, σεμινάρια, εκδηλώσεις πωλήσεων και happy hour.

Προς το παρόν, η κατηγορία Events είναι διαθέσιμη δίχως χρηματικό αντίτιμο, παραμένοντας ωστόσο σε limited έκδοση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δημιουργήσουν ανακοίνωση και να προσκαλέσουν γνωστούς, αλλά δεν υπάρχει πρόβλεψη για προώθηση της εκάστοτε εκδήλωσης πέρα από το προσωπικό κύκλο επαφών εντός της πλατφόρμας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr