NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ποια ελληνική εταιρεία βραβεύτηκε για τις πολιτκές που εφαρμόζει στους εργαζόμενούς της;

Ποια ελληνική εταιρεία βραβεύτηκε για τις πολιτκές που εφαρμόζει στους εργαζόμενούς της;

Δύο σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Mars Hellas στις κατηγορίες “Best Youth Employment Initiative” και “Excellence in Workplace Well-being” στο πλαίσιο του θεσμού HR Awards 2019, ως επιβράβευση των πολιτικών που εφαρμόζει και των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει για τους εργαζόμενούς της.

Πιο συγκεκριμένα, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, η Mars Hellas διακρίθηκε με Silver και Bronze Award για τα προγράμματα “Mars Be Well” και “Today a Graduate, Tomorrow a Leader” αντίστοιχα.

Η Ελίνα Παπαθανασίου, People & Organization Director East Med Mars, στο πλαίσιο της βράβευσης δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τη διάκρισή μας σε δυο κατηγορίες στο φετινό θεσμό HR Awards 2019. Λαμβάνουμε αυτά τα δυο βραβεία ως επιβράβευση για τη συνεχή προσπάθεια που κάνουμε ώστε να παρέχουμε κορυφαία προγράμματα επαγγελματικής απασχόλησης σε νέους χωρίς εργασιακή εμπειρία και να διασφαλίζουμε την υγεία και ευεξία των εργαζομένων μας. Ο κόσμος που θέλουμε αύριο ξεκινά με περισσότερες ευκαιρίες για τους ανθρώπους μας σήμερα, ώστε να είναι καθημερινά η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, μέσω πρωτοβουλιών που παρέχουν τα κατάλληλα εφόδια να αναπτύσσονται συνεχώς. Στόχος μας είναι, να είμαστε η εταιρεία στην οποία εκατομμύρια επιθυμούν να ενταχθούν, να παραμείνουν και να αναπτυχθούν».

H ιδέα του προγράμματος “Mars Be Well” γεννήθηκε το 2018 ως αποτέλεσμα κυρίως της διεθνούς έρευνας που διεξήγαγε η Mars με στόχο την ανάληψη δράσης για τη βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων της. Πρόκειται για ένα ολιστικό πρόγραμμα το οποίο το 2019 ξεκίνησε να υλοποιείται και στην Ελλάδα και εστιάζει σε πρακτικές που στοχεύουν στην εξισορρόπηση ανάμεσα στην εργασιακή και την προσωπική ζωή των εργαζομένων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr