NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Το Facebook έμεινε έξω από τη λίστα με τα 10 πολυτιμότερα brand

Το Facebook έμεινε έξω από τη λίστα με τα 10 πολυτιμότερα brand

Τη λίστα με τα 10 πολυτιμότερα brand γνωστοποίησε, για ακόμη μια χρονιά, η συμβουλευτική εταιρεία Interband. Τα 10 πιο επιτυχημένα brand περιλαμβάνουν κυρίως εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τεχνολογίας, όχι όμως και τη Facebook.

Η λίστα της Interbrand, θυγατρικής του ομίλου Omnicom, καταρτίζεται βάσει της οικονομικής απόδοσης των προϊόντων και υπηρεσιών κάθε brand, του ρόλου που διαδραματίζει κάθε brand στη λήψη αποφάσεων των καταναλωτών καθώς και της ανταγωνιστικότητας στην αγορά.

«Η έξοδος της Facebook από τα 10 πιο επιτυχημένα brand σχετίζεται άμεσα με τα ζητήματα ιδιωτικότητας και ασφάλειας των χρηστών». Η Facebook είχε προφανώς μια κακή χρονιά», δήλωσε στο CNBC ο Daniel Binns, Διευθύνων Σύμβουλος της Interbrand Νέας Υόρκης. Η Facebook εισήλθε για πρώτη φορά στη λίστα με τα ''Καλύτερα Διεθνή Brand'' το 2012 ,στο #69, με την καλύτερη απόδοση να έρχεται πέντε χρόνια αργότερα στην 8η θέση. Τη φετινή χρονιά το brand του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης βρίσκεται στην 14η θέση.

Την πρώτη θέση κατέχει η Apple ενώ ακολουθούν η Google, η Amazon και η Microsoft. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνει η Coca-Cola, η Samsung, η Toyota, η Mercedes-Benz, η McDonald's και η Disney.

Με πληροφορίες από CNBC

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr