NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

TEDxPatras 2019: Η ομάδα συνεχίζει τις προετοιμασίες για το μεγάλο event

TEDxPatras 2019: Η ομάδα συνεχίζει τις προετοιμασίες για το μεγάλο event
18_10_2019 | 14:11
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Επτά εβδομάδες έχουν απομείνει μέχρι το TEDxPatras 2019 και η οργανωτική ομάδα ακολουθεί να σχεδιάζει τις δράσεις που θα γεμίσουν μια ολόκληρη μέρα με αξέχαστες στιγμές, ερεθίσματα έμπνευσης και καινοτόμες ιδέες που αξίζει να διαδοθούν.

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε μια ακόμη συνάντηση της Core Team, αυτή τη φορά στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών «καταστρώνοντας» τις λεπτομέρειες για τη φετινή εμπειρία. Από τους προσκεκλημένους ομιλητές έως τις εκπλήξεις του φετινού event.

Μπορεί το φετινό θέμα του TEDxPatras 2019 να είναι η «Αβεβαιότητα», όμως θεωρείται βέβαιο ότι το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου το Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών θα υποδεχθεί το κοινό για μια ξεχωριστή εμπειρία.

Υπενθυμίζεται ότι η κράτηση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και όσοι ενδιαφερόμενοι και συμμετέχοντες κάνουν πρώτοι την αγορά του εισιτηρίου τους, θα έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν τη θέση τους με μια αισθητά οικονομικότερη τιμή. Το πλήθος των early bird εισιτηρίων είναι περιορισμένο, γι' αυτό και όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το φετινό TEDxPatras, μπορούν να κρατήσουν τη θέση τους στον σύνδεσμο εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr