NEWSFLASH...
LoveGreece
ανάγνωση

Honor Omano: Κοσμήματα με ανατρεπτικό πνεύμα και σύγχρονη αίσθηση [video]

22_10_2019

Powered by:
LoveGreece we believe we can
epixeiro icon LoveGreece

​Το Honor Omano είναι ένα brand κοσμημάτων που προσελκύει αυτούς που επιθυμούν την αλλαγή. Με ανατρεπτικό πνεύμα και σύγχρονη αίσθηση, εκφράζει τις πολύπλευρες προσωπικότητες της αστικής κουλτούρας.

Όπως αναφέρει ο Μάνος Χανιώτης, ιδρυτής και creative director της Honor Omano, «η αφορμή για να αρχίσω να σχεδιάζω ήταν ότι οι άντρες φίλοι μου δεν είχαν πολλές επιλογές στο τι κόσμημα θα φορέσουν και έτσι τα πρώτα κοσμήματα που έφτιαξα ήταν αντρικά, άλλο τελικά φορέθηκαν πολύ και από γυναίκες.

Η έμπνευση του «αντλείται καθημερινά σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου. Τα τελευταία χρόνια έχω αρχίσει και επηρεάζομαι πιο πολύ από την ελληνική παράδοση και κουλτούρα». Τα Honor απευθύνονται σε ανθρώπους που τους αρέσουν οι πειραματισμοί και η καινοτομία.

Σύμφωνα με τον ίδιο «μια από τις σημαντικότερες στιγμές ήταν όταν επιλέχθηκαν οι δημιουργίες μου από τη βρετανική ακαδημία κοσμημάτων μέσα στα πιο όμορφα κοσμήματα της έκθεσης Vicenzaoro».

Εμπνευσμένο από τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το LoveGreece ιδρύθηκε το 2013 σαν μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας ταλαντούχους Έλληνες με εξωστρεφή νοοτροπία. Οι Έλληνες επιχειρηματίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της χώρας που αξίζει να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο. Το LoveGreece υποστηρίζεται από την Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr