NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Στο Λος Άντζελες οι ελληνικές startups για το Mobile World Congress Americas

Στο Λος Άντζελες οι ελληνικές startups για το Mobile World Congress Americas
21_10_2019 | 17:44
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Στο Los Angeles βρίσκονται ήδη εκπρόσωποι του ελληνικού οικοσυστήματος τεχνολογίας που συμμετέχουν στο Mobile World Congress Americas (MWC LA), 22-24/10, για 3η συνεχή χρονιά, με πρωτοβουλία και διοργάνωση του ΣΕΚΕΕ και την υποστήριξη της HETiA, στο πλαίσιο κοινών δράσεων ενίσχυσης της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας των μελών τους αλλά και του ελληνικού οικοσυστήματος.

Το ελληνικό περίπτερο θα βρίσκεται στον πολύ ζωντανό χώρο 4YFN - Startups, επιδιώκοντας να δώσει για άλλη μια φορά τη δυνατότητα στις ελληνικές τεχνολογικές επιχειρήσεις να βιώσουν την εμπειρία της συμμετοχής σε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στο οποίο συμμετέχουν επιχειρήσεις από τις ΗΠΑ, τον Καναδά αλλά και την κεντρική και Νότια Αμερική.

Επικεφαλής της ελληνικής αποστολής είναι ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΚΕΕ Γιώργος Μαρκατάτος και οι εταιρίες που συμμετέχουν είναι: Acromove, Regate, Centaur Analytics, Classter και η Claret που είναι spin-off του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος.

Βασικός στόχος της ελληνικής παρουσίας στο MWC LA, είναι η διασύνδεση με συνεργάτες και επενδυτές καθώς και η δικτύωση με τους κορυφαίους από τα διεθνή οικοσυστήματα. Αποτελεί δε συνέχεια των εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν από τον ΣΕΚΕΕ και άλλους φορείς στο San Francisco και στη Silicon Valley τον προηγούμενο μήνα.

Ο Πρόεδρος του συνδέσμου, Παντελής Αγγελίδης, δήλωσε σχετικά: “Η συνέπεια και η συνέχεια στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και της δικτύωσης της ελληνικής επιχειρηματικότητας με τους διεθνείς κόμβους της τεχνολογίας, αποτελεί προτεραιότητα για τον ΣΕΚΕΕ. Είμαι σίγουρος ότι στο εγγύς μέλλον θα έχουμε οικοσύστημα πιο εμφανές στον παγκόσμιο χάρτη, γιατί έχουμε συγκριτικά πλεονεκτήματα, που αρχίσαμε να αξιοποιούμε”.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr