NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Fuckup Nights Heraklion: Ιστορίες αποτυχίας που έδωσαν έμπνευση και κίνητρο

Fuckup Nights Heraklion: Ιστορίες αποτυχίας που έδωσαν έμπνευση και κίνητρο
22_10_2019 | 11:03
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το Fuckup Nights Heraklion ξεκίνησε δυνατά τη φετινή του παρουσία στην πόλη με το 7ο κατά σειρά event του.

Η αίθουσα του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου γέμισε με 180 μυαλά ανοιχτά και δεκτικά στην αποτυχία- το βράδυ του Σαββάτου, 19 Οκτωβρίου.

Σκοπός του Fuckup Nights Heraklion και της ομάδας της Bizrupt (bizrupt.gr), που διοργανώνει το event, είναι να «απενοχοποιήσει» τους επαγγελματίες κάθε κλάδου να μοιραστούν την πιο μεγάλη αποτυχία τους.

Στα 7 λεπτά που είχαν στη διάθεση τους οι ομιλητές για να μοιραστούν τα λάθη και τις αποτυχίες τους ακούστηκαν πολύ ενδιαφέρουσες fuckup ιστορίες που έδωσαν έμπνευση και κίνητρο.

  • Η Εμμανουέλα Χατζάκη, Founder & Teacher - ChineseForYou (chineseforyou.gr), μίλησε ειλικρινά και με συναίσθημα για τα δικά της “ζόρια” και λάθη στο στήσιμο της επιχείρησής της, καθώς και για την επιμονή της να μην εγκαταλείψει το όνειρο της μέσα από τις “συμπληγάδες” του επιχειρείν.
  • Ο Γιώργος Μαραβέλιας, CTO & ο Ηλίας Σεφέρογλου, Business Development Director - Netmechanics LLC (netmechanics.gr), μιλώντας για το δικό τους Fuckup μας εκμυστηρεύτηκαν τη στιγμή που βρέθηκαν μετέωροι και “στα κρύα του λουτρού” από ένα επαγγελματικό deal που ναυάγησε νωρίς. Οι γρήγοροι χειρισμοί και η ψυχραιμία ήταν μερικά από τα στοιχεία που τους βοήθησαν να συνεχίσουν, να σταθεροποιηθούν και να βελτιωθούν.
  • Η Ελπίδα Λ. Βαμβακά, President & Co Founder - Homo Digitalis (homodigitalis.gr), Legal Council - Enartia SA [Papaki- TopHost] (enartia.com), έκανε την έκπληξη αποκαλύπτωντας -για πρώτη φορά- onstage μια δική της επαγγελματική αποτυχημένη επιλογή που έγινε αφορμή να χάσει τη δουλειά της και πώς μέσα από αυτή την εμπειρία κατάφερε να εξελίξει τον προσωπικό της επαγγελματικό στόχο και να μην εγκαταλείψει το όραμά της.

Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης και η Στέλλα Βαρδάκη, ήταν οι παρουσιαστές της βραδιάς.

Υποστηρικτές της βραδιάς ήταν το Zalo (zalo.gr) και η Baked Advertising (baked.gr). Χορηγοί επικοινωνίας είναι: Επιχειρώ (epixeiro.gr), KISS FM 9.61 (kissradio.gr), ALPHANEWS 106.2 (alpha1062.gr), MUSIC CLUB 105.8 (musicclub.gr).

To Fuckup Nights διοργανώνεται στην πόλη του Ηρακλείου από την ομάδα της Bizrupt (bizrupt.gr), και προσδοκά να δημιουργήσει μια κουλτούρα αποδοχής γύρω από την αποτυχία.

Περισσότερα για το Fuckup Nights Heraklion:

Facebook

Site

Email: info@bizrupt.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr