NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Microsoft: Εξαγόρασε την startup Μοver με στόχο την ενίσχυση του data cloud

Microsoft: Εξαγόρασε την startup Μοver με στόχο την ενίσχυση του data cloud

Υπό την ηγεσία του Satya Nadella, η Microsoft έχει θέσει στο επίκεντρο την ενίσχυση της αξίας της τεχνολογίας cloud υποστηρίζοντας τη μεταφορά data ποικίλων εταιρειών στις υπηρεσίες της.

Χθες Δευτέρα, η Microsoft ανακοίνωσε την εξαγορά της τεχνολογικής startup Mover, η οποία σύμφωνα με τον Jeff Teper αντιπρόεδρο του τμήματος Office, SharePoint και OneDrive, θα διευκολύνει τη μεταφορά αρχείων των χρηστών στο Microsoft 365. Η εξαγορά, για την οποία δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες, έρχεται μόλις έξι εβδομάδες μετά από εκείνη της Movere.

Σε ανάρτηση στο blog της Microsoft, ο κ. Teper σημείωσε πως η Mover θα καταστήσει δυνατή τη μεταφορά δεδομένων στο OneDrive της Microsoft από πληθώρα ανταγωνιστικών υπηρεσιών όπως το Box, το Dropbox, το Egnyte και το Google Drive. Με τη Mover έχουν συνεργασθεί στο παρελθόν εταιρείες όπως η Autodesk, η Symnatec, η Workiva και η Xero.

Οι υπηρεσίες cloud αποτελούν ήδη μεγάλο μέρος των project που έχει αναλάβει Microsoft ενώ η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει σε αυτές στο πλαίσιο του ανταγωνισμού με την Google. Το 2017, η Microsoft σημείωσε για πρώτη φορά μεγαλύτερα έσοδα από εμπορικούς πελάτες που χρησιμοποιούν την υπηρεσία Office 365 συγκριτικά με την παραδοσιακή αγορά του Office.

Με πληροφορίες από CNBC

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr