NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Νέος Business Unit Director στη V+O Communication

Νέος Business Unit Director στη V+O Communication

Στην διοικητική ομάδα της V+O Communication εντάσσεται ο Νίκος Ιωάννου, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Business Unit Director.

Στο νέο του ρόλο, ο Νίκος Ιωάννου, θα έχει την ευθύνη του σχεδιασμού της επικοινωνιακής στρατηγικής για σημαντικούς πελάτες της V+O, καθώς και τη συνολική διαχείριση και εποπτεία των σχετικών λογαριασμών, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για τη συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη τους.

Στέλεχος με περισσότερα από 15 χρόνια επαγγελματικής πορείας που χτίστηκε μέσα από θέσεις ευθύνης σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Κάτοχος πτυχίου στις Διεθνείς Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και Master of Arts από το Πανεπιστήμιο του Έσσεξ του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Νίκος Ιωάννου προέρχεται από την Oracle στις Βρυξέλλες, όπου διετέλεσε επικεφαλής του Workforce Development Programme για την Ευρώπη, Μέση Ανατολή και την Αφρική, ένα πρόγραμμα με στρατηγικό στόχο τη δημιουργία ενός cloud-enabled εργατικού δυναμικού σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, διεθνείς οργανισμούς και δημόσιους φορείς.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει ασχοληθεί με θέματα εταιρικής επικοινωνίας, εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, Public Affairs και πολιτικής επικοινωνίας ενώ παράλληλα, έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει πληθώρα προγραμμάτων επικοινωνίας για ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στο παρελθόν είχε διατελέσει Διευθυντής Επικοινωνίας της Παπαστράτος και Country Public Affairs & Communication Director της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Η Χριστίνα Φατούρου, Γενική Διευθύντρια της V+O Communication, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της V+O το Νίκο Ιωάννου, ένα αξιόλογο και ικανό στέλεχος. Έχοντας παρακολουθήσει την πορεία του Νίκου είμαστε βέβαιοι ότι η σημαντική του εμπειρία, η τεχνογνωσία και η προσήλωση στην επίτευξη στρατηγικών στόχων, ενισχύει περαιτέρω το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr