NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Chivas Venture: Στις 31 Οκτωβρίου η τελική προθεσμία για τον παγκόσμιο διαγωνισμό

Chivas Venture: Στις 31 Οκτωβρίου η τελική προθεσμία για τον παγκόσμιο διαγωνισμό

Έως την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στο διαγωνισμό Chivas Venture, οι Έλληνες κοινωνικοί επιχειρηματίες που θέλουν να διεκδικήσουν μερίδιο από το $1εκατ. που το Chivas Regal μοιράζει κάθε χρόνο σε startups που συνδυάζουν το εμπορικό κέρδος με έναν καλό σκοπό.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσουν την αίτηση τους στη σελίδα του διαγωνισμού, περιγράφοντας όσο καλύτερα μπορούν το όραμά τους και τον τρόπο που συνδυάζουν το κέρδος με τον θετικό κοινωνικό αντίκτυπο, για έναν καλύτερο κόσμο.

Αν έχετε συμπληρώσει τα 21 έτη, έχετε μια εμπορική επιχείρηση με κοινωνικό αντίκτυπο με δράση στην Ελλάδα και ο ετήσιος τζίρος δεν ξεπερνά το $1,5 εκατ., τίποτα δεν σας σταματά από το να διεκδικήσετε mentoring, προβολή, δικτύωση και φυσικά χρηματοδότηση για την επιχείρηση σας.

Για τυχόν ερωτήματα σχετικά με τη διαδικασία υποβολής συμμετοχής οι υποψήφιοι μπορούν να μπαίνουν στη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook.

Εν τω μεταξύ, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, το Chivas Venture θα συμμετέχει στο Unlimited #Abilities Days, στο Gazi Hall, όπου ο Δημήτρης Καλαβρός-Γουσίου, Συνιδρυτής και Εταίρος της Velocity.Partners Venture Capital θα παρουσιάσει το διαγωνισμό.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr