NEWSFLASH...
LoveGreece
ανάγνωση

Ν. Κουτσαμπέλα, Lefflow Art Studio: «Αφορμή για το brand αποτέλεσε το ότι είμαι αριστερόχειρας»

30_10_2019

Powered by:
LoveGreece we believe we can
epixeiro icon LoveGreece

Το Lefflow Art Studio είναι ένα brand που αφορά τη σύγχρονη τέχνη, τη μόδα και το κόσμημα. Δημιουργήθηκε από την ανάγκη των δημιουργών του να παρουσιάσουν την έμπνευσή τους, μεταμορφωμένη σε καλλιτεχνική δημιουργία κοσμημάτων και έργων τέχνης.

Όπως αναφέρει η Νατάσα Κουτσαμπέλα, σχεδιάστρια του Lefflow Art Studio, αυτό ξεκίνησε το 2018. «Αφορμή για το brand αποτέλεσε το γεγονός ότι είμαι αριστερόχειρας. Έπαιξα με τις λέξεις με το left που είναι το αριστερό, και το flow, που είναι η ροή, και έκανα μια σύμμειξη των δυο λέξεων, δημιουργώντας το lefflow, που εκφράζει τη δική μου καλλιτεχνική ροή».

«Την έμπνευσή μου την αντλώ θα έλεγα από τα γεωμετρικά σχήματα. Με γοητεύουν οι φόρμες τις οποίες εγώ μπορώ να αναπλάσω. Ένα άλλο αγαπημένο μου θέμα είναι η ανθρώπινη επαφή».

Σύμφωνα με την ίδια, «το Lefflow Art Studio είναι ένα μοντέρνο brand, που απευθύνεται στους ανθρώπους που θεωρούν ότι η τέχνη δεν είναι μόνο για να κοσμεί έναν τοίχο, αλλά μπορεί και να φοριέται ως κόσμημα».

Τονίζει πως η σημαντικότερη στιγμή στην ζωή της είναι το ξεκίνημα της, θεωρώντας και «ιδιαίτερη τιμή μου τη βράβευσή μου στα πλαίσια του "A Jewel Made in Greece", για το κόσμημα μου mechanism journey με το οποίο συμμετείχα στην έκθεση στο Ζάππειο Μέγαρο».

«Ο άνθρωπος που δημιουργεί είναι ευτυχισμένος, για μένα το να ζει κάποιος και να δημιουργεί στην Ελλάδα είναι ευλογία».

Εμπνευσμένο από τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το LoveGreece ιδρύθηκε το 2013 σαν μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας ταλαντούχους Έλληνες με εξωστρεφή νοοτροπία. Οι Έλληνες επιχειρηματίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της χώρας που αξίζει να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο. Το LoveGreece υποστηρίζεται από την Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr