NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ»

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ»
07_11_2019 | 11:54 07_11_2019 | 11:55
epixeiro icon Ειδήσεις | Events, Επιχειρηματικά Νέα

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ» δημοσίευσε το πρόγραμμα των ενημερωτικών εκδηλώσεων οι οποίες θα λάβουν χώρα από 13 έως 17 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της έκθεσης Βιομηχανική Περιοχή Τρικάλων (Κτίριο ΓΕΑ).

Η έκθεση θα αποτελέσει το σημείο παρουσίασης όλων των ποιοτικών προϊόντων της Πελοποννήσου, του αγροδιατροφικού τομέα, των τουριστικών προϊόντων και της επιχειρηματικότητας εν γένει. Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί σειρά ενημερωτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της έκθεσης:

  • Εγκαίνια έκθεσης: Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στις 19:00, στο χώρο εκδηλώσεων η έκθεση υποδέχεται επίσημα το κοινό. Στη διάρκεια των εγκαινίων θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στην Φαρμακοβιομηχανία «DEMOS», για τη σημαντική προσφορά της στην ελληνική επιχειρηματικότητα.
  • Συνέδριο για τον τουρισμό: Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις 17:30 στο Συνεδριακό Κέντρο της έκθεσης ομιλητές-εκπρόσωποι του κλάδου θα συζητήσουν επίκαιρα θέματα που αφορούν τις τελευταίες εξελίξεις και το μέλλον της τουριστικής βιομηχανίας. Θα αναλυθούν όλα τα είδη του τουρισμού (Εναλλακτικός, Θρησκευτικός, Αλιευτικός κ.α) ενώ θα αναπτυχθούν θέματα για την ανταγωνιστικότητα του τουρισμού και τη διαχείριση των προορισμών.
  • Συνέδριο πρωτογενούς τομέα: Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 17:30 στο Συνεδριακό Κέντρο της έκθεσης θα συζητηθεί η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον αγροδιατροφικό τομέα μέσα από τη δημιουργία συνεργασιών. Επιστήμονες και επιχειρηματίες του χώρου θα αναπτύξουν θέματα όπως: Νέες Τεχνολογίες & Παραγωγική Διαδικασία, Αγροδιατροφή και Επιχειρηματικότητα, Χρηματοδοτικά Εργαλεία – Προώθηση – Branding – Πρακτικές.
  • B2B επιχειρηματικές συναντήσεις: Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας θα λάβουν χώρα επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ επιχειρήσεων και εκπροσώπων ξένων επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται για τα πελοποννησιακά προϊόντα και για διεθνή συνεργασία. Οι επιχειρήσεις της Πελοποννήσου θα έχουν προκαθορισμένα ραντεβού με τους ξένους πιθανούς συνεργάτες, στις εγκαταστάσεις της έκθεσης.
  • Εκδήλωση για τον καφέ: Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 17:30 στο Συνεδριακό Κέντρο της έκθεσης θα τελεστεί εκδήλωση για τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά του καφέ παρουσία του barista Δημήτριου Μπουσούνη.
  • Εκδήλωση cocktails με βάση το κρασί: Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 19:00 στο συνεδριακό κέντρο της έκθεσης οινόφιλοι και επαγγελματίες της εστίασης θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά των cocktails με βάση το κρασί από τον bartender τον Αλέξανδρο Γκικόπουλο.

Σημειώνεται πως οι ώρες λειτουργίες της έκθεσης είναι από τις 16:00 έως τις 21:00 (Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή) και από 10:00 έως 21:00 (Σάββατο-Κυριακή). Η μεταφορά των επισκεπτών στον εκθεσιακό χώρο είναι δωρεάν.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr