NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Νέο feature προϊοντικού καταλόγου λανσάρει το WhatsApp

Νέο feature προϊοντικού καταλόγου λανσάρει το WhatsApp

Στο συνέδριο της Facebook F8 2019 έγινε η παρουσίαση του νέου feature της γνωστής εφαρμογής WhatsApp το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις να παρουσιάζουν τα προϊόντα τους μέσω ψηφιακών καταλόγων. Η εταιρεία έχει ήδη λανσάρει την καινούρια δυνατότητα στην εφαρμογή WhatsApp Business τόσο σε λειτουργικό Android όσο και σε iOS.

Πριν την έλευση του νέου feature της WhatsApp, οι επιχειρήσεις έπρεπε είτε να μοιραστούν τις φωτογραφίες των προϊόντων τους με τους δυνητικούς πελάτες, είτε να τους ανακατευθύνουν μέσω link στην ιστοσελίδα ή στην σελίδα της επιχείρησης στο Facebook. Εφεξής ο επιχειρήσεις μπορούν να έχουν τον προϊοντικό κατάλογο ενσωματωμένο στην εφαρμογή του WhatsApp.

Συγκεκριμένα, η σελίδα του «Καταλόγου» μοιάζει με κεντρική σελίδα διαδικτυακού καταστήματος όπου καταγράφονται τα προς διάθεση προϊόντα με αναλυτικές πληροφορίες όπως το όνομα, η τιμή και η διαθεσιμότητα.

Η δυνατότητα του «Καταλόγου» είναι ήδη διαθέσιμη σε Βραζιλία, Γερμανία, Ινδία, Ινδονησία, Μεξικό, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ.

Με πληροφορίες από firstpost.com

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr