NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις
ανάγνωση

Παράταση υποβολής δικαιολογητικών στην δράση «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων»

Παράταση υποβολής δικαιολογητικών στην δράση «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων»
12_11_2019 | 16:24 12_11_2019 | 16:33
epixeiro icon Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις

Ανακοινώθηκε πριν λίγο από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων η απόφαση παράτασης της προθεσμίας υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών Ένταξης για τους δικαιούχους του Συμπληρωματικού Προσωρινού Πίνακα της Δράσης «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης-Β’ Κύκλος» του ΕΠΑνΕΚ», ΕΣΠΑ 2014 – 2020»- ΔΕΥΤΕΡΗ (2η) ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΠΟΒΟΛΩΝ (Hμερομηνία απόφασης και ανάρτησης στη Διαύγεια 12-11-2019).

Σύμφωνα με την απόφαση παρατείνεται η προθεσμία υποβολής του φακέλου με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά Ένταξης του Παραρτήματος IV της Αναλυτικής Πρόσκλησης της Δράσης για την Κατηγορία Δικαιούχων Α έως την Παρασκευή 06/12/2019 και για την Κατηγορία Δικαιούχων Β έως την Παρασκευή 29/11/2019

Ο φάκελος των δικαιολογητικών θα υποβληθεί στην έδρα του εταίρου του ΕΦΕΠΑΕ, ανάλογα με την περιφέρεια υλοποίησης του επιχειρηματικού σχεδίου. Οι διευθύνσεις και οι περιφέρειες αρμοδιότητας των εταίρων του ΕΦΕΠΑΕ, αναγράφονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ V της Αναλυτικής Πρόσκλησης.

Οι ανωτέρω προθεσμίες είναι οριστικές και η μη τήρησή αυτών οδηγεί στην απόρριψη του επιχειρηματικού σχεδίου.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα καθώς και ενημέρωση για την συλλογή των απαραίτητων δικαιολογητικών ένταξης μπορείτε να επικοινωνήσετε με την HFT Consultants στο τηλ 2106565400.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr