NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

MyAXA Doctor: Νέα εφαρμογή της AXA για smartphones

MyAXA Doctor: Νέα εφαρμογή της AXA για smartphones

Η AXA Ασφαλιστική λανσάρει μία νέα υπηρεσία, το MyAXA Doctor.

Την υπηρεσία αυτή μπορούν να χρησιμοποιούν οι κάτοχοι του νοσοκομειακού προγράμματος «Mediσυν 3» και το όφελος είναι ότι μπορούν να επικοινωνούν με συνεργαζόμενο γιατρό, όπου κι αν βρίσκονται, σε Ελλάδα και εξωτερικό, με μια ιδιαίτερα εύκολη διαδικασία.

Πιο συγκεκριμένα μέσα από μια ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή για smartphones ο ασφαλισμένος μπορεί να καλέσει με βιντεοκλήση ή τηλεφωνικά έναν γιατρό και να λάβει τις πρώτες ιατρικές συμβουλές από το σημείο που βρίσκεται. Η υπηρεσία προσφέρεται σε συνεργασία με την Teladoc Health, που δραστηριοποιείται στις εξ’ αποστάσεως υπηρεσίες υγείας στην Ελλάδα από το 2013.

Με την υπηρεσία MyAXA Doctor, ο γιατρός μπορεί να απαντήσει σε ερωτήματα που αφορούν την κατάσταση της υγείας του ασφαλισμένου, να τον καθοδηγήσει για την επίλυση του θέματος που τον απασχολεί και να δώσει γραπτό ενημερωτικό σημείωμα. Επίσης, μπορεί να τον καθοδηγήσει σε θέματα πρόληψης ή και να προχωρήσει σε διάγνωση και σύσταση θεραπείας για κοινές ασθένειες, παρέχοντες τις αντίστοιχες οδηγίες και συμβουλές.

Επιπλέον, εάν κριθεί απαραίτητο από το γιατρό, μπορεί να δοθεί παραπεμπτικό για τη διενέργεια εξετάσεων και για χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής (το χορηγούμενο κάθε φορά παραπεμπτικό είναι αποκλειστικά ιδιωτικό και παρέχεται και λειτουργεί ανεξάρτητα από τον κρατικό Ασφαλιστικό Φορέα). Τέλος, ο ασφαλισμένος έχει τη δυνατότητα να αποστείλει στο συνεργαζόμενο γιατρό αποτελέσματα εξετάσεων προς εκτίμηση, είτε μέσω email είτε μέσω της ίδια της εφαρμογής MyAXA Doctor.

Η υπηρεσία δεν αφορά προς το παρόν την αντιμετώπιση επείγοντος περιστατικού, ενώ η επικοινωνία με το γιατρό πραγματοποιείται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 7:00 μ.μ.

Η εφαρμογή MyAXA Doctor διατίθεται δωρεάν από το Apple Store και το Google Play.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr