NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

ΟΑΕΔ: 35.000 προσλήψεις για μακροχρόνια ανέργους

ΟΑΕΔ: 35.000 προσλήψεις για μακροχρόνια ανέργους

Εντός του Ιανουαρίου – αν όχι προς τα τέλη του τρέχοντος έτους – πρέπει να αναμένεται η προκήρυξη και η έναρξη αιτήσεων για το νέο μεγάλο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας που θα αφορά 35.000 ανέργους.

Οι προσλήψεις που θα τρέξουν από το 2020 αφορούν θέσεις εργασίας σε δήμους, περιφέρειες και κέντρα κοινωνικής πρόνοιας της χώρας, καθώς και σε 37 υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών.

Το νέο πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί από τον ΟΑΕΔ θα απευθύνεται σε μακροχρόνια ανέργους και θα περιλαμβάνει απασχόληση με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, η οποία θα παρέχεται με την μορφή έργων με συγκεκριμένα παραδοτέα. Τα έργα αυτά δεν θα καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και θα έχουν μετρήσιμα αποτελέσματα όσον αφορά τη βελτίωση της καθημερινής ζωής των κατοίκων των Περιφερειών (αναβάθμιση υπηρεσιών, εξυπηρέτηση μεγαλύτερου πλήθους κατοίκων κ.λπ.).

Με πληροφορίες από Έθνος


Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από όλα τα ανοικτά προγράμματα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την HFT Consultants στο τηλέφωνο 2106565400.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr