NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

4 μέρες έμειναν μέχρι την Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας της Workathlon

4 μέρες έμειναν μέχρι την Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας της Workathlon
14_11_2019 | 12:41
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Λιγότερο από εβδομάδα έμεινε μέχρι την Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας της Workathlon, η οποία φιλοξενείται για 1η φορά στο 100% Hotel Show.

Η Workathlon συνεργάζεται φέτος με την κορυφαία ξενοδοχειακή έκθεση προκειμένου να ανταποκριθούν μαζί και ακόμη πληρέστερα στις ανάγκες των ξενοδοχείων που διαρκώς αλλάζουν. Αποστολή της παραμένει η δημιουργία μιας εντελώς φρέσκιας φιλοσοφίας για την πρόσληψη προσωπικού στα Ξενοδοχεία, απόλυτα προσαρμοσμένης στα σύγχρονα δεδομένα.

Στις 18 Νοεμβρίου και μεταξύ 10:00 και 15:30, 22 από τα καλύτερα Ξενοδοχεία της Ελλάδας, όπως Costa Navarino, Kanava Hotels and Resorts, Astir Palace, Mitsis Hotels, bluegr Hotels & Resorts, HotelBrain, Canaves Oia θα περιμένουν στο MEC Παιανίας τα πάνω από 1200 Ξενοδοχειακά ταλέντα που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή για να γνωριστούν από κοντά και να συζητήσουν το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας τους.

Αν θέλεις να λάβεις μέρος, μπορείς να δηλώσεις δωρεάν συμμετοχή εδώ και να κάνεις αίτηση στις θέσεις εργασίας που σε ενδιαφέρουν με ένα κλικ εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr