NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Η startup που συνεργάζεται με τον Δήμο Αθηναίων για την επίλυση προβλημάτων

Η startup που συνεργάζεται με τον Δήμο Αθηναίων για την επίλυση προβλημάτων

Στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν μετά την βροχή και στο πώς συνεισφέρει στην επίλυση τους μια startup αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, με ανάρτηση του στο Facebook.

Όπως τόνισε, «στη μόνιμη συζήτηση, μετά τη βροχή, για τον καθαρισμό των φρεατίων, ο Δήμος των Αθηναίων απαντά με πρόληψη. Σε σύνολο περίπου 18000 φρεατίων, επισκεύαζουμε τα 1000 ενώ τα υπόλοιπα ήδη έχουν καθαριστεί.

Σε αυτή την προσπάθεια, η συμβολή των δημοτών είναι καθοριστική. Μπαίνουμε στο app της novoville για προβλήματα που αφορούν σε φρεάτια».

Η συγκεκριμένη startup συνεργάζεται επισήμως, εδώ και αρκετούς μήνες, με τον Δήμο Αθηναίων. Η εφαρμογή Novoville προσφέρει στους πολίτες τη δυνατότητα αποστολής αιτημάτων, μέσω κινητού τηλεφώνου, για τη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν στη λειτουργία της πόλης.

Άλλωστε, πριν από μερικούς μήνες, η Novoville έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης υπό τη μορφή νέου γύρου χρηματοδότησης από το βρετανικό fund Beacon Capital, τους VentureFriends, τη UniFund, την iQbility και τους υφιστάμενους μετόχους PJ Tech Catalyst και Public Group International UK Ltd.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr