NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Τρεις νέες ενώσεις εντάσσονται στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων

Τρεις νέες ενώσεις εντάσσονται στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων

Τρία νέα μέλη, τα οποία δραστηριοποιούνται με εκατοντάδες ξενοδοχεία στη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα, εντάχθηκαν στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων.

Τελευταία προσθήκη της ΠΟΞ ήταν η Ένωση Ξενοδόχων Λαγανά Ζακύνθου με Πρόεδρο την κα Χριστίνα Τετράδη, ενώ νωρίτερα είχαν ενσωματωθεί στην Ομοσπονδία ο νεοσυσταθείς Σύνδεσμος Ξενοδόχων Δυτικής Μακεδονίας «Ο Ξένιος Ζευς» - ύστερα από την επαναδραστηριοποίηση των Ενώσεων της περιοχής - με Πρόεδρο τον κ. Ιορδάνη Μιχαηλίδη και η Ένωση Ξενοδόχων Χίου με Πρόεδρο την κα Αντιγόνη Μαϊστράλη.

Οι τρεις νέες Ενώσεις – Μέλη της ΠΟΞ ήταν παρούσες στο Συμβούλιο Προέδρων που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, ένωσαν δυνάμεις και συντάχθηκαν μαζί με τις δεκάδες άλλες Ενώσεις ανά την Ελλάδα, στη μεγάλη προσπάθεια να κρατηθούν βιώσιμες και λειτουργικές οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Ο πρόεδρος της ΠΟΞ κ. Γρηγόρης Τάσιος καλωσόρισε τα νέα μέλη της Ομοσπονδίας, χαρακτηρίζοντας ιδιαιτέρως ενθαρρυντική την εξέλιξη αυτή, ύστερα από μια δύσκολη σεζόν και όταν το momentum της συγκυρίας παραμένει, παρά τις προκλήσεις και τις αβεβαιότητες, θετικό για τον ελληνικό τουρισμό και την οικονομία.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr