NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κοινωνία
ανάγνωση

ΙΣΝ: Το κόστος υλοποίησης της πρωτοβουλίας για την υγεία θα υπερβεί τα €400 εκατομμύρια

ΙΣΝ: Το κόστος υλοποίησης της πρωτοβουλίας για την υγεία θα υπερβεί τα €400 εκατομμύρια
15_11_2019 | 16:24
epixeiro icon Ειδήσεις | Κοινωνία

Την Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019, κυρώθηκε με νόμο από τη Βουλή των Ελλήνων η τροποποίηση της Σύμβασης Δωρεάς, μεταξύ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και του Ελληνικού Δημοσίου (ΕΔ), για την υλοποίηση έργων υποδομών, εξοπλισμού και εκπαίδευσης, που εντάσσονται στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας για την Υγεία του ΙΣΝ.

Σκοπός της τροποποίησης είναι η αποτύπωση των σχετικών εξελίξεων, όπως έχουν διαμορφωθεί το χρονικό διάστημα που έχει μεσολαβήσει από την κύρωση της Σύμβασης Δωρεάς, στις 20 Σεπτεμβρίου 2018.

Η κύρωση της τροποποίησης της Σύμβασης Δωρεάς αποτελεί κομβικό σημείο στην εξέλιξη υλοποίησης της πρωτοβουλίας, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την άρτια συνεργασία μεταξύ του ΙΣΝ και του ΕΔ, η οποία από την ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας το 2017 έως σήμερα, κυλά ομαλά και απρόσκοπτα σε ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Η τροποποίηση της Σύμβασης Δωρεάς περιλαμβάνει την ένταξη νέων έργων, καθώς και τη βελτίωση των υφιστάμενων, με αποτέλεσμα τον διπλασιασμό του συνολικού αρχικού κόστους υλοποίησης της Πρωτοβουλίας για την Υγεία, που χρηματοδοτείται αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου από το ΙΣΝ και το οποίο αναμένεται να υπερβεί το ποσό των €400 εκατομμυρίων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr